Krapytė parašė:
Sveikos, merginos!! Tik kalbėjom prieš keletą dienų, kuri bus pirma, kuri atidarys šį maratoną. Tai va mes jau tryse!!! Atėjo lelius ankščiau beveik 6savaitėm, bet …
Wow sveikinu
aukit sveiki ir stiprus
Krapytė parašė:
Sveikos, merginos!! Tik kalbėjom prieš keletą dienų, kuri bus pirma, kuri atidarys šį maratoną. Tai va mes jau tryse!!! Atėjo lelius ankščiau beveik 6savaitėm, bet …
Wow sveikinu
aukit sveiki ir stiprus
Krapytė parašė:
Sveikinu 😘! Sveikinu 😘! Sveikinu 😘!
Aukit dideli ir stiprus 🤗! Ramiu nakteliu 💐💐💐
P.s. Na ir pradėjo byrėti mūsų būrelis 😉👍
Na ka prisiduodu ir as. Šianakt 3.30 gimė Liepa 45cm ugio ir 2040 svorio. Ir Lukas 43 cm ir 2010 svorio. Viskas įvyko natūraliu būdu,nes namie nubėgo vandenys. Man buvo pilnos 34 sav. Pirma buvo mergyte nes galva zemai isitaisius buvo. O berniuka sėdinti pagimdžiau. Guli inkubatoriuje, papildomo deguones nereikalauja. Kaip ir į gera viskas. Priespienio kelis lasus isspaudziu, tai viliuosiu pieno turi būt. 😂
amira69 parašė:
Na ka prisiduodu ir as. Šianakt 3.30 gimė Liepa 45cm ugio ir 2040 svorio. Ir Lukas 43 cm ir 2010 svorio. Viskas įvyko natūraliu būdu,nes namie nubėgo vandenys. Man …
Wow!! Ne aš viena!! Sveikinimai dideliausi!!! Aš pieno pritraukiau pilną šviršktą, visos daktarės labai džiaugiasi ir nustebusios!! Aukit sveiki jr stiprūs!! 💜💜
amira69 parašė:
Na ka prisiduodu ir as. Šianakt 3.30 gimė Liepa 45cm ugio ir 2040 svorio. Ir Lukas 43 cm ir 2010 svorio. Viskas įvyko natūraliu būdu,nes namie nubėgo vandenys. Man …
Oi kaip smagu🤗Dvigubi sveikinimai💐💐 būkit stiprūs ir sveiki🌻🌻 Su gimtadieniu 🎂
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai