Kiky parašė:
Sveikos, ar liepos galo mamytės jau pradėjo krautis daiktus gimdymui?![]()
Dar ne..susidėsiu gal kelios sav iki gimdymo. Daug maž viską turiu, tai jei prasidėtų veikla turbūt per 5min susikraučiau tašę
Kiky parašė:
Sveikos, ar liepos galo mamytės jau pradėjo krautis daiktus gimdymui?![]()
Dar ne..susidėsiu gal kelios sav iki gimdymo. Daug maž viską turiu, tai jei prasidėtų veikla turbūt per 5min susikraučiau tašę
Grupioke parašė:
Sveikutės! Mane neramina CP data. Pagal mns išeina data Rugpjūčio 1 d., pagal pirmą skaną liepos 23 d. O gimdymo data paskyrė liepos 17d. T.y pagal mns 2 savaitėm a…
Sveika, man irgi pagal mm terminas liepos 19 , pagal echo liepos 9.. dakare planuoja planini cp..dar kol kas nzn datos bet sake kad savaite anksciau galima..ar neperanksti kazi?
Grupioke parašė:
Sveikutės! Mane neramina CP data. Pagal mns išeina data Rugpjūčio 1 d., pagal pirmą skaną liepos 23 d. O gimdymo data paskyrė liepos 17d. T.y pagal mns 2 savaitėm a…
Man nuo 38 sav i stacionara liepe vaikscioti. Viska ziuri pagal mm data, bet man ir atitinka. Klauskite, kodrl taip anksti? Man antra planini cp dare pvz 41 savaite, su gyd tariausi. Ir dabar be 39 savaites tikrai nepasirasysiu cp, nes as abu pernesiojau pirmus. Pvz pirma 10 dienu pernesiojau. Tai manes netenkintu taip anksti paskirta data. Juolab ir gime normaliai 3.5 svorio. Tai kokio svorio butu jei isoperuotu 38 sav? Nesutiksiu be 39
Soniaa parašė:
Siaubas! Kaip atlaikyti tokį karštį pačioje gimdykloje, kuomet vyksta gimdymo procesas, sarėmiai. 😣☺
Gerai kad cp buvo, kad ten ventiliacija pajungta
siaip naujai atremontuoti gn Siauliuose, bet palatose kad ventiliacijos nerasta tai faktas. Operacinese manau situacija kita
monamint parašė:
Koridoriuose vargu bau ar gaivus, švarus oras 😉
Del svaros nesigincysiu, bet kad vesiau keliais laipsniais tai faktas.
kikyte parašė:
Sveika, man irgi pagal mm terminas liepos 19 , pagal echo liepos 9.. dakare planuoja planini cp..dar kol kas nzn datos bet sake kad savaite anksciau galima..ar nepe…
Svedijoj planini co daro 2 sav iki termino,jei kokios sventes nera tame tarpe.
monamint parašė:
Nuo 36+6 d. skaitosi isnesiotas😊
Čia pasikeitė metodikos ar kaip, nes kiek žinau, tai 36+6 dar neišnešiotas, o 37+0, jau išnešiotas
mattina all alba parašė:
Čia pasikeitė metodikos ar kaip, nes kiek žinau, tai 36+6 dar neišnešiotas, o 37+0, jau išnešiotas![]()
Aš irgi skaičiau, kad 36 sav. Nors realiai manau žiūri individualiai, kiekvieno vaiko vystymasis šiek tiek skiriasi.
O galima nesutikti su nustatytu terminu? Na neskaitant tu atveju kai butina del sveikatos. Bet jeigu planinis nes pirmi cp buvo, tai as planuoju nesutikti su 38 sav. Apskritai bandysiu tartis ir i stacionara kad nuo 39 vaikstau arba is vis nevaikstau. Nematau prasmes tiesiog. Pati gyd mano nustebus buvo, kai ligonines vadovas uzrase nuo 38 sav i dienos stacionara. Jei pradesiu i stacionara vaikscioti, tada jau ten vietoje spres data. O jei nevaiksciosiu, tai mano gyd turetu paskirti. Bent su antru tai pati gydytoja paskyre data.
Raganaa parašė:
O galima nesutikti su nustatytu terminu? Na neskaitant tu atveju kai butina del sveikatos. Bet jeigu planinis nes pirmi cp buvo, tai as planuoju nesutikti su 38 sav…
Kauno klinikose tai tik 39 ir veliau operuoja. O va klinikinej tai 38, nelaukia ilgiau
SniegenaA parašė:
Kauno klinikose tai tik 39 ir veliau operuoja. O va klinikinej tai 38, nelaukia ilgiau
Tai va.. man geriau kuo veliau, nes pirmus pernesiojau. Nenoriu anksciau laiko.. Sakau su antru planini man 41 savaites paskyre. Dabar kita gydytoja, itariu nesutiktu niekaip. Na tai galvoju be 39 pati nesutiksiu tikrai. Siaip 40 butu gerai, bet tada grynai data per mano gimtadienį
O geriausia is vis kad veikla prasidetu ir tada operuotu. Bet gydytoja sake del to jie ir nenori kad prasidetu, nes prasideda dazniausiai nakti
o jie operuoti nori diena. Uztai ir terminus anksciau paskiria matyt, kas 38 kas 39 savaite, kad nesulaukti veiklos ir nereiketu naktimis operuoti.
cijjurgita parašė:
Man matuoja ir klausosi kiekviena apsilankyma😊
Man irgi kaskart matuoja svori, kraujospudi, gimdos dugna, pries tai buvusius du apsilankymus sirdeles plakima matavo su aparaciuku. Dabar kai pamatavo gimdos dugna, sake, kad pilvukas jau didokas.. Gavau siuntima echoskopui i VGN, kad paziuretu kaip kas. Ant siuntimo uzrase "itariamas poligidromnionas" (itaria, kad daugoka vandenu), nors ramino "nekreipkit demesio, ka mes cia rasom", ale siuncia tik siaip echoskopui. Ar buvo pas ka nors toks itarimas ar diagnoze? Gal galit pakomentuoti kas kaip?
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai