Xrust parašė:
Kiek zinau, tai gali buti del vitamino d... Ar vartojate ji?
Taip, duodu po 2 lašiukus kasdien.
Xrust parašė:
Kiek zinau, tai gali buti del vitamino d... Ar vartojate ji?
jurmarta parašė:
Diena miega trumpai,o naktim ji miega nuo 21iki 6-nereikia jos nesiot
Bet reik maitint kelt du kartus -miegot nera kada😁
O tai jus ja pati zadinat valgyt?
_s-i-r-d-u-t-e_ parašė:
Nes mano pazistama sake, kad irgi galvyte prakaitavo, tai nustojo davinet vitamina d ir nustojo. Gal cia sutapimas. Dare tyrima del vitamino d, tai dar va nezino atsakymo
jurmarta parašė:
Kelt du kartus tai cia nedaug palyginus kai kitos po 10kartu keliasi..Tai jinai visai gerai pas jus miega, kodel sakot, kad neissimiegat?
asvi parašė:
O tai jus ja pati zadinat valgyt?![]()
Ui ne-ji pazadina visa nama😂😂
jurmarta parašė:
Nieko nesuprantu. Mažoji miega 21-6, keliasi tik du kartus ir jūs tai vadinat neišsimiegojimu?
Taigi čia rojus!
ToJo parašė:
Nieko nesuprantu. Mažoji miega 21-6, keliasi tik du kartus ir jūs tai vadinat neišsimiegojimu?![]()
Cia budejimo rezimas kaip mano vyras sako😁Kaip gaisrinej-budrauji pavirsiniu miegu ir lauki kada uzstaugs sirena. Tada soki staigiai,sirdis kalatojasi trecia nakties ir puoli misini daryt kuo greiciau,nes sirena tai per visa Pilaite😁O po to kad tu uzmigtum-tai ir vartais iki ryto..Cia mano vyro-buvusio gaisrininko palyginimas-sako iki hipertonijos vienas zingsnis😁
Visos mamos būdrauja ir ilgai ilgai. Aš ir dėl savo dičkių būdrauju jei serga, jei liūdni ar pikti grįžta iš mokyklos, jei būna išvažiavę... O mažoji, jei duoda 3-4 val be prabudimo išmiegot - tada būna rojus
Niekada nemaitinau PM, o jo neina iš anksto pasidaryt ir pasidėt prie lovos, kad vos pradėjus vaikui muistytis įduot?
T.P.Keberiokst parašė:
As su visais Teetha granules naudojau.Mums daug geriau uz visokius tepaliukus.Homeopatines,suberei i butnyte it viskas.
Gal netycia turi pardavimui?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai