SvajaSvajonė parašė:
Jau nuo pat rugsejo pirmu dienu isvesite mazylius i darziuka? 🙂
Mes eugsejo 1 jau eisim😊
SvajaSvajonė parašė:
Mes eugsejo 1 jau eisim😊
tomKA parašė:
Tai taip kol bėdos nėra tol viskas gerai😊 be to kiek jusiske sveria? Nes mano sveria 14kg,ir vis sulaukiu iš aplinkos komentarų kad dickis, stambus ar pan. 🙄 Net au…
14kg ir čia daug? 😳 Mano sveria apie 14-14,3kg ir ji nėra stambi, tokia normali, net į kūdesnę pusę nes visos maikės ir suknelės tabaluoja 😁 Tiesa, ūgis paskutinį kartą kai matavom buvo 91cm.
Typota parašė:
Uošviai anksčiau tik kiaules augino skerdimui ir tik prieš porą metų pabandė broilerius auginti. Per vasarą 3 partijas užaugino ir geresnis pelnas gavosi nei iš kia…
Mano tevai irgi visko augina, ir sau, ir pardavimui, bet gaila, kad nieko negaliu atsivezti I norvegija, o cia nei triusienos, nei versienos nera 🙄
tomKA parašė:
Tai taip kol bėdos nėra tol viskas gerai😊 be to kiek jusiske sveria? Nes mano sveria 14kg,ir vis sulaukiu iš aplinkos komentarų kad dickis, stambus ar pan. 🙄 Net au…
Ojėj, maniškis apie 15kg sveria 🙉 bet kažkaip nieks nieko labai nekomentuoja, berniukas gerai valgo ir tiek 🤷♀️
naminukas32 parašė:
As ji lt pirkau 🙂 drauges mergaite labai berdavo, tai vienintelis kremas kuris padėjo. Tikiuosi ir jum pagelbes 🙂
Aha, ačiū radau internetinė vaistinė, kaip tik akcija dabar, isbandysim🙏😊
SvajaSvajonė parašė:
Nea, mano mažiukas sėdės su manim ir broliuku namie 🤗 Buvo daug apmastymų šiuo klausimu, bet galiausiai taip nusprendėm 🙂 Dar kai kita mama papasakojo, kad anksščiau kai leisdavo su vaiku pabūti kasdien kol pratinasi, dabar jau reiks palikti tiesiog prie vartelių, tai maniškiui to būtų per daug 🙁 O dar jeigu atsikankinsim kokį mėnesį kol įpras, o po to užplauks ta korona ir uždarys daržus, po to vėl stresas iš naujo leisti, tai geriau palauksim, suksimės taip kaip nors 😕
naminukas32 parašė:
14 kg ir jau druckis?!? 😱 🤬 Maniskis sveria 12,tai jis toks vidutinio sudejima, o jei dar pora kg dadejus tai tikrai normaliai atrodytu 🙂 o koks jusiskio ugis?…
vivaska parašė:
Ot šiandien kaip tik svėrėmės 😃 Buvom paskutinį skiepą pasiskiepyti, tai ūgis 89 cm, svoris 14 kg 😃
paneleparren parašė:
Tai gal žemas? Maniškis 13kg ir tikrai plonas kaip sliekas![]()
Typota parašė:
14kg ir čia daug? 😳 Mano sveria apie 14-14,3kg ir ji nėra stambi, tokia normali, net į kūdesnę pusę nes visos maikės ir suknelės tabaluoja 😁 Tiesa, ūgis paskutinį k…
Limango parašė:
Ojėj, maniškis apie 15kg sveria 🙉 bet kažkaip nieks nieko labai nekomentuoja, berniukas gerai valgo ir tiek 🤷♀️
Nu mūsų ūgis jei neklystu nesiekia 90cm,nesenai matavo mes berods 86cm gal🤔 Nu jis nėra labai aukštas, putlesnis gal, bet erzina tokie tokie pasakymai, tuo labiau kad čia dauguma tiek sveria🤷♀️
tomKA parašė:
Nu mūsų ūgis jei neklystu nesiekia 90cm,nesenai matavo mes berods 86cm gal🤔 Nu jis nėra labai aukštas, putlesnis gal, bet erzina tokie tokie pasakymai, tuo labiau k…
Nu tikrai, mane irgi erzintų 🤬 maniškio ūgis apie 88cm ir tik viena pažįstama pastoviai su savo sūnum lygina, kad oj koks tavo jau drūtas 🙈 nu šiek tiek putlesnis, galvoju, nu ir ką 🤷♀️
SvajaSvajonė parašė:
Eisim rugsėjo 1d., sakė papasakos kaip viskas bus.. Kokia čia ta adaptacijos tvarka .. 🤔
Kisulita parašė:
Nea, mano mažiukas sėdės su manim ir broliuku namie 🤗 Buvo daug apmastymų šiuo klausimu, bet galiausiai taip nusprendėm 🙂 Dar kai kita mama papasakojo, kad anksščia…
Mūsų darželyje tai lopšelinukams leis būti su tėvais. Klausiau, tai gavau iš direktorės email su paaiškinimu jog lopšelinukams vyks normali adaptacija kaip ir priklauso 🙂