tomKA parašė:
O sakykit kur mėsa perkat? Prekybos centruose ar iš ūkininkų?
Prekybos centruose
tomKA parašė:
Prekybos centruose
tomKA parašė:
Prekybos centruose 🤷♀️
SvajaSvajonė parašė:
Jau nuo pat rugsejo pirmu dienu isvesite mazylius i darziuka? 🙂
Taip, jau buvom pasižiūrėti, nuo antradienio iškeliauja
bet turbūt pirmą savaitę tik pusei dienos leiskim, na nebent pats labai norės buti😄
Audigrija parašė:
Prekybos centruose
Yvette parašė:
Prekybos centruose 🤷♀️
Aš irgi prekybos centruose pirkdavau, na kelis sykius iš ūkininko tik kai pradėjom primaitinti. Bet prieš kelias dienas vėl užsakiau, na tiesiog pabandyti, nes vyresnelei niekaip nesibaigia odos problemos, tai daktare uzsiminus buvo gal per daug chemijos valgom😄 Nu bet blemba kad visos daržovės ir vaisiai iš tėvų sodų, skalbikli stengiuosi paprastesni pirkti, tai sakau reik mėsa pabandyti pakeisti😁 nors juk ir prekybos centruose ji yra tikrinama ir viską.. Užtat ir norėjau paklausti, nors čia mūsų kaime nemažai žmonių iš to ūkininko perka tai gal ir normali mesa🤷♀️
tomKA parašė:
Aš irgi prekybos centruose pirkdavau, na kelis sykius iš ūkininko tik kai pradėjom primaitinti. Bet prieš kelias dienas vėl užsakiau, na tiesiog pabandyti, nes vyre…
Nu pvz Evai odos bėdos prasideda nuo vištienos ir žalios varškės, gal tiesiog kažkuris produktas netinka 🤷♀️ man gydytoja yra sakiusi, kad geriau valgyt jautieną, kiaulieną ir triušieną ir vengt vištienos, nes ji didelis alergenas ir Evai iškart žandai šerpetoja vištos pavalgius 🤦♀️
Yvette parašė:
Nu pvz Evai odos bėdos prasideda nuo vištienos ir žalios varškės, gal tiesiog kažkuris produktas netinka 🤷♀️ man gydytoja yra sakiusi, kad geriau valgyt jautieną, …
Tai va matyt gali alergizuoti, o mes vištiena šiaip dažniausiai ir valgom🤷♀️ nežinau turbūt pirmoji dukra niekaip ne išaugs tu odos problemų, jau gaila ir vaiko tais visais tepalais tepant..
tomKA parašė:
Tai va matyt gali alergizuoti, o mes vištiena šiaip dažniausiai ir valgom🤷♀️ nežinau turbūt pirmoji dukra niekaip ne išaugs tu odos problemų, jau gaila ir vaiko ta…
O kaip jums pasireiskia tie odos sudirgimai? Berimas ar issausejimas?
tomKA parašė:
Taip, jau buvom pasižiūrėti, nuo antradienio iškeliaujabet turbūt pirmą savaitę tik pusei dienos leiskim, na nebent pats labai norės buti😄
O ka ten apsiziureti? Papasakoja tvarka? 🙂
naminukas32 parašė:
O kaip jums pasireiskia tie odos sudirgimai? Berimas ar issausejimas?
Nuolatinis galvos pleiskanojimas, pažastyse,už ausų ir užpakalis parausta, kartais už ausų net nemoku pasakyti kaip luobele tokia palieka lyg ir issausejimas🙄 daktare sakė kad išsaugos, bet nelabai kas keičiasi.. Kad nuolat tai taip nebūna, bet praeina pora dienų, parausta, patepu tepaliuku advantan ir vėl pora dienų ramiau.. Kad užpakalis parausta, tai tiksliai žinau kad nuo apelsino, bet va visi kiti tokie dalykai nei iš šio nei iš to😔
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai