Gileda parašė:
Kur pirkote ja? 😊
Aš pirkau Maximoje, kai buvo 40% nuolaida knygoms, tai gavosi 11 eur. 🙂
Gileda parašė:
Kur pirkote ja? 😊
Aš pirkau Maximoje, kai buvo 40% nuolaida knygoms, tai gavosi 11 eur. 🙂
Spurgius parašė:
Pušų et.aliejum arba čiobrelių et.aliejum tepu padus. Baubuku nosį jei pradžia, jei įsismarkuoja traukiu ir vibrocil prieš miegą. Kartais sinupret tirpalą duodu. O …
Iš kur perkat ea?
ausrytester parašė:
Sveikos mamos kaip laikotės? Retas svečias čia.. bet su klausimu. Ar lankote kas Kaune lopšelį darželį Sadutė? Kokie atsiliepimai? Arba Ediutas? Būsių dėkinga pasi…
Mano abu vaikai Sadutę lanko. Mažiukas lopšelio grupę, dičkis - priešmokyklinę
Juditel3 parašė:
Mano abu vaikai Sadutę lanko. Mažiukas lopšelio grupę, dičkis - priešmokyklinę
Sveiki, O net jau abu Ir kaip viskas tink patinka?
ausrytester parašė:
Sveiki, O net jau abuIr kaip viskas tink patinka?
![]()
Na taip. Birželinukui 2 metai birželį suėjo, tai nuo rugsėjo ir eina labai patenkinti. Mažiukas savaitgaliais klausia, kada galės eit į darželį jau. Darželio filosofija orientuota į ankstyvą ugdymą. Yra 5mečių priešmokyklinė grupė. Anksti mokoma emocinio intelekto. Priešmokyklinukai turi visą dieną savaitėj, kai to mokosi. Nors darželis skaitosi tradicinio ugdymo, bet auklėtojos labai išsilavinę ir moko vaikus pozityviais būdais. Dalis auklėjimo primena ir montessori. Vyresnėlis perėjo į šitą darželį iš kitoir pasikeitė labai į teigiamą pusę. Tapo drąsesnis, labiau pasitiki savim. Tikrai neturiu nusiskundimų. Kai ne pandemija čia nemažai būrelių vyksta. Futbolas, krepšinis, robotika, anglų kalba, šokiai, dainavimas. Šiemet buvom gavę ir regbio brošiūrą. Pats darželis vykdo įvairias dienas su dviračiais ir panašiai
Juditel3 parašė:
Na taip. Birželinukui 2 metai birželį suėjo, tai nuo rugsėjo ir einalabai patenkinti. Mažiukas savaitgaliais klausia, kada galės eit į darželį jau. Darželio fil…
Ačiū labai Jums už išsamia informaciją 🤗🌹
K25D parašė:
Ka siemet paruose kaledu senelis dovanu vaikam?
Virtuvele ir daug priedu prie jos. Lele, su jai skirtu maniezu, automobiline kedute, maitinimo kedute ir dar kazkokiu priedu prie leles
K25D parašė:
Ka siemet paruose kaledu senelis dovanu vaikam?
Lego duplo didelį traukinio rinkinį