Vilive parašė:
Merginos, kada planuojate pranešti tėvams, draugams, giminėms ir darbdaviui? Vyras nori tempti kuo ilgiau, vis ne kol lytį sužinosim, o man 10 sav bent tevams p…
Mes 12 planuojam pranesti, nebent nebeistversim visai :))
Vilive parašė:
Merginos, kada planuojate pranešti tėvams, draugams, giminėms ir darbdaviui? Vyras nori tempti kuo ilgiau, vis ne kol lytį sužinosim, o man 10 sav bent tevams p…
Mes 12 planuojam pranesti, nebent nebeistversim visai :))
Gerabloga parašė:
Hm, kaip keista tada, nes mano 7mm ir ginius sake, kad pagal dienas netgi siektiek didesnis, nei norma![]()
Zinok, nieko nezinau
. Man taip pasake ir parase isvadose. 25d. varau vel pas gine, net nezinau ka jin man pasakys ar darys, nes jinai dirba valdiskai, varau su siuntimu ir tarsiuos pas ja y privatu kabineta nestumo sekimui. Nes seimos daktares prieziura manes netenkina. Noriu ir ant kedes pas gine ir tepinelio.
Sveikos
aš iš po vizito pas stomotologą-reikalai prasti. Suskaudo dantį tragiškai prieš kelias dienas,šiandien ačiū D priėmė apžiūrai,padarė rentgeną - sakė šis rentgenas nekenkia nėštukėm,taip pat suleido nuskausminamųjų irgi skirtų nėštukėm...bet pasakė,kad neiašku ar uždėti vaistai gelbės( atlėgo nuskausminamieji tai skausmas dabar didžiulis,bet man išrašė paracetamolį,išgėriau tai lyg biški aprimo), bet mane ji įtikinėjo,kad dantį būtina traukti,bet aš atsisakiau,nes buvau skaičiusi,kad geriausiai tai daryti antram trimestre. Dar palydėdama pro duris sakė,kad ateik jei nepraeis skausmas,tada beliks traukti,tai nž... esu pasimetusi,skausmas tikrai didelis,o dantis protinis ...?
Vilive parašė:
As manau geriausias laikas po 3 men, bet su mama sia zinia tikriausiai pasidalinsiu anksciau ? o su darboviete nzn kaip reik elgtis, nes darbas sunkus ?
Rajmonda parašė:
As manau geriausias laikas po 3 men, bet su mama sia zinia tikriausiai pasidalinsiu anksciau ? o su darboviete nzn kaip reik elgtis, nes darbas sunkus ?
Sako su darbu reik apie 12sav pranest
Monitele parašė:
Sako su darbu reik apie 12sav pranest![]()
Nors ir sunkus darbas, bet taip nesinori pranesti, dirbu moteru kolektyve o jos megsta plepalus....?
Rajmonda parašė:
Nors ir sunkus darbas, bet taip nesinori pranesti, dirbu moteru kolektyve o jos megsta plepalus....?
As ir moteru kolektyve dirbu... Bet sakysiu 12sav gal.veliau kaip.bus taip bus as dirbu su terminuota sutartim
Vilive parašė:
Aš savo šeimai jau pranešiau
Vyras savo tėvams nori pranešti po vizito pas gydytoją (t.y. 8 sav. kai bus). Dėl draugų ir giminių abu esame tos pačios nuomonės - pranešime kai nėštumas bus trijų mėnesių
Rajmonda parašė:
Aha, as jau sulaukiau skambucio is kitos pamainos kolegiu pries kokia valanda. Sake ju eina kalbos, kad laukiuosi
. Kilo itarimas, kam meciau rukima
. Tai issigyniau, kad cia tik pliotkai ir tikrai nesilaukiu. Nu nenoriu kad dar zinotu. Net tevai nezino, o cia jau bobos loja
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai