Drugelis.pilwuke parašė:
Merginos, geriate kokius nors papildus ar vitaminus, neskaitant folio?![]()
D, nes kraujas rode trukuma ir kas antra diena magni, nes trauke peda meslungis.
Drugelis.pilwuke parašė:
D, nes kraujas rode trukuma ir kas antra diena magni, nes trauke peda meslungis.
RuthT parašė:
Man 10sav ir dar jauciasi. Bet nuo 8-9sav pradejo mazeti skausmas.
O kada Jūsų terminas su 10 savaičių? Man suėjo 7 sav, birželio 14 turėtų būti terminas
Drugelis.pilwuke parašė:
Renkantis vitaminus arba papildus prieš nėštumą ir pačioje pradžioj svarbu rinktis kad nebūtų vitamino A, nes jis trukdo implantacijai... vėliau reik žiūrėt ko trūksta, galima net vitaminų testą pasidaryt pagal kraują tiksliai nustato kokių vitaminų reik, o pačiam gale nėštumo reikia vengti kalcio
gal kam pravers info
Irma.S parašė:
Laba.prasausi i draugija.seniai skaitineju,pamaniau gana vaiduokliu butiman 9sav siandien (susimaisius buvau kad 10)antras planuotas vaikelis.Prigavo mane viru…
Sveika, atvykusi.
As ir guliu ligos patale.....
Irma.S parašė:
Man sake gert gelomirtoli ir vibrocil lasiukus i nosi.jokiu karstu arbatu,tik siltas ,nes karstos gali sukelti persileidima.
Man sake gert influcid ir purksti faringospray jis yra superinis daiktas gerklei ir naturalus... Ir purskti i nosi juros vandeni ir arbatikes gert....
Na va kaip smagu tai gal ir tam.paciame mieste???
O as turiu tokia kolege jai 35metai tai as jai siandiena paskambinau sakau susirgau neateisiu sako tu pazyma atnesk tu atidirbk uz mane tada kitas dienas. Galvoju ka tu pezi as bilioteni esu o kas dirbs uz mane ne mano reikalas.... Tokia keista kad eina sau.
Ji dar man pasakojo kaio ji ieskojosi daktaru kad aborta pasidaryt nes galvojo kad laukiasi....
Irma.S parašė:
Man sake gert gelomirtoli ir vibrocil lasiukus i nosi.jokiu karstu arbatu,tik siltas ,nes karstos gali sukelti persileidima.
Pas mus ir panasiu metu pirmieji vaikai ????
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai