Danute j parašė:
Mums dar nedingsta. Vis aliejuku patepu,po maudyniu kupuryte dedu bet vis dar yra. Marliuku gal bandyti pavalyti po to kai atmirks![]()
Mano pirmajai buvo,kai atmirkdavo tai smulkiomis sukytem prasukuodavau
Danute j parašė:
Mums dar nedingsta. Vis aliejuku patepu,po maudyniu kupuryte dedu bet vis dar yra. Marliuku gal bandyti pavalyti po to kai atmirks![]()
Mano pirmajai buvo,kai atmirkdavo tai smulkiomis sukytem prasukuodavau
Murka3 parašė:
Vaidosius30, kaip tavo lelyte , mano tokia pat irzli nebezinau jau ...😣 bandau nesiot , ramint zindymo pozas keiciam ir vistiek, lauke budavo gerai miegodavo, o db…
Kantrybės Jum,mūsų bėrimai dindsta,buvo geras tris savaites
laurrrute parašė:
O situ milton tableciu buna parduotuveje ar kazkur is zmogaus perkat?
As uk ju yra pirkt parduotuvej, o jums paprasciausiai reikia pasiziuret kitokiu tableciu dezinfekavimui
bet kokios tinka
laurrrute parašė:
Vakar buvau pas ginekologa apziurai. Pasiule isideti spirale levosert. Gal kuri turejot? Man aplamai atrodo isideti svetimkuni i kuna nera gerai. Tai idomi nuomone …
Drauge isidejus buvo spirale, bet organizmas atmete jai ja. 🙂
Danute j parašė:
Kaip maitinanciom spirales?vistiek hormonai
Yra ir nehormoniniu spiraliu. 😉
Mes.mig parašė:
Ar dedat dar tokiu šiltų orų vilnones koinytes?
Nea jau nededu vilnoniu kojnyciu..paprastas dedu jau:))
Murka3 parašė:
Vaidosius30, kaip tavo lelyte , mano tokia pat irzli nebezinau jau ...😣 bandau nesiot , ramint zindymo pozas keiciam ir vistiek, lauke budavo gerai miegodavo, o db…
Maniske dienos metu buna nemiega labai trumpai pamiega kokiu 20min ir vel razosi stena isitempe kaip stiga arba riecias i kita puse nugara isriecia vis kaip pasiemu ant ranku ir loses i kita puse ir nzm kodel taip buna momentu kad viskas gerai,o veidukas dar isbertas jau 2savaite kaip yra berimai...
Dovilegau parašė:
Sakykit o gal kas naudojat daugkartines sauskelnes?![]()
Isigijau daugkartines is uk. Bet tik parsisiuntus atkreipiau demesi, jog isorine dalis yra vandeniui atspari ir nepralaidi. Biski susinervinau, nes turbut mazas skirtumas ar tokios ar vienkartines. Dabar ieskau naturalesniu daugkartiniu sauskelniu.
Danute j parašė:
Pas kuriuos maziukus yra pleiskanu luobeles?atrodo kur buvo galvyte paberta lyg formuojasi,aliejuku tepu
Pas manes taspats, ir zandukai serpetoti😞
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai