Vava2020 parašė:
Sveikos, gal galit parekomenduoti geros firmos kedukus? Perku internetu, pačiupinėt nėra kaip, o norisi lengvų, lanksčiu padu🙂 būčiau labai dėkinga, nes baigia galv…
Pabandyk, paziurineti eavalyne.lt. o ten daznai ir nuolaidu buna.
Vava2020 parašė:
Sveikos, gal galit parekomenduoti geros firmos kedukus? Perku internetu, pačiupinėt nėra kaip, o norisi lengvų, lanksčiu padu🙂 būčiau labai dėkinga, nes baigia galv…
E.Va parašė:
Ačiū, turėsiu omeny ateičiai, nes ten įvairių firmų batukai 🙂
Vava2020 parašė:
Ačiū, turėsiu omeny ateičiai, nes ten įvairių firmų batukai 🙂
Mum tai superfit super yra dar grox girdejau geri. Nusipirkom basutes isbandysim.
E.Va parašė:
Mum tai superfit super yra dar grox girdejau geri. Nusipirkom basutes isbandysim.
Girdėjau ir aš, kad Grox geri🙂
Sorry, Geox, apie Grox negirdėjau🤔
Vava2020 parašė:
Girdėjau ir aš, kad Grox geri🙂
Sorry, Geox, apie Grox negirdėjau🤔
Oi, as apie geox turejau minty 🙂
Vava2020 parašė:
Rekomenduoju Adidas firmos kedukus kojyte nekaista, pati lengvai užsideda, isplovus kaip nauji su skalbimo mašina, dažų sluoksnis nenusiima, mano antras vaikas nešioja dabar tuos pačius tikrai liks trečiai. Pati juos siunčiuosi iš uk, savikaina apie 15eur,lietuvoje jie kažkur apie 30eur...
orchidee parašė:
Lengvi ir lanksčių paduku!![]()
A vat, kad labai lanksciu oaduku butu nera gerai. Vaikiuku pedos formuojasi iki 5 metu. Tai padas geriau, kad nebutu minkstas.
Mes DDstep basutes ir laisvalaikio batukus turim,labai pasiteisino
Lengvučiai,tvirtu užkulniu ortopediniai ir tuo pačiu pakankamai lankstūs
Su basutėm anksčiau namuose nenorėdavo vaikščiot,audavosi pati nuo kojyčių,o kai įsigijom šios firmos visą dieną išvakšto,savo iniciatyva kartais tapukus peraunu pailsint kojytei
O batukai dar ir su spec.priekiu,kad nenusidaužytų batukai lauke,man jie superiniai.👏🏻
E.Va parašė:
A vat, kad labai lanksciu oaduku butu nera gerai. Vaikiuku pedos formuojasi iki 5 metu. Tai padas geriau, kad nebutu minkstas.
Būtent todėl, kad pėdutė formuojasi, ir reikia kiek galima lankstesnio paduko. Kuo daugiau pėdutė galės lankstytis, tuo greičiau stiprės ir teisingiau formuosis. Ortopediniai batukai su tvirtesniu paduku ir aukštesniu užkulniu reikalingi tada, kai pėdutė/eisena formuojasi netaisyklingai ir reikia kažką koreguoti. Tik kiek man teko susidurti, batukų parduotuvėse dažnai suteikia labai klaidingas konsultacijas, todėl geriau dėl batukų tartis su ortopedais, ypač kai jų konsultacijos ir šiaip reguliariai priklauso.
Batukus man pačiai yra labai sunku gerus rasti fizinėse parduotuvėse, o internetu nelengva įvertinti, nes to paties gamintojo būna ir labai gerų, ir visai ne. Pvz Geox, Ecco, Froddo turi super smagių, lengvų ir lanksčių batukų modelių, bet turi ir tokių, kur padukas kaip medis. Yra gamintojų, kurie principingai gamina tik puikius batukus, bet aš Lietuvoje jų randu tik mūsų mažyliuose. Mūsų mėgstami yra bobux ir see kai run - visi turėti jų modeliai buvo puikūs. Aš mėgstu pasidairyti happylittlesoles.co.uk - jų batukai labai geri, todėl galima iš ten nusižiūrėti gamintojų ir bandyti ieškoti mūsų mažyliuose - kartais galima rasti naujų už kur kas geresnę kainą.
DD step bandėme internetu pirkti žieminukus, bet grąžinome, nes man paduko lankstumas ir dar kažkas nepatiko, bet lyginant su dauguma vaikiškų batukų jie tikrai smagesni.
O šiaip kas turite galimybę į savo kiemuką išleisti, po daržą ar pievelę palakstyti, tai nieko nėra geriau už basas pėdutes. Mes taip negalim, bet praėjusią vasarą beveik visur parkuose basomis lakstydavo, tik stengdavausi būti šalia ir matyti kliūtis. Traumų išvengėm. Bet šią vasarą turbūt jau nebus taip drąsu, nes vaikas jau daugiau nori bėgti vienas.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai