egle2x parašė:
Ačiū už viltį!!!
Man pirmadienį skatins, jeigu iki tol nieko neįvyks. O vis dar jokių požymių, deja…
Nezinau kiek tame tiesos yra, bet patariama pasimyleti su vyru, ir kad jis pabaigtu viduje, nes sperma minkstina kakleli.
egle2x parašė:
Ačiū už viltį!!!
Man pirmadienį skatins, jeigu iki tol nieko neįvyks. O vis dar jokių požymių, deja…
Nezinau kiek tame tiesos yra, bet patariama pasimyleti su vyru, ir kad jis pabaigtu viduje, nes sperma minkstina kakleli.
Aero199 parašė:
Na vis dar vaikstau 😅 ka tik po gines tai saremius fiksuoja tik as ju nejauciu buna uzeina tik nugaros maudimas bet ne pilvo bet nelyginu tai kaip saremiu 😅 tai sak…
Aš kaip jus irgi vaikšciojau pas gine kol atsibodo ta nezinomybe! Gimdymo data ji buvo paskyrusi gruodzio 9 d, o po apziuros vandenu norma, kaklelis nesuplonejes neatsidares membranu nepasiekia, sake leis pernesioti statistiškai 10 d ir nieko konkretaus nekalbejo matysim ziuresim ateikit vel..
Sedau šiandien i masina ir pradejau ieskotis kur gimdysiu! Ir ka jus manot nuvaziavau pas kita daktare sako kaklelis prasiveres prakisu pirsta, gimda atitinka 38 +3 d tikrai nelaikas dar vaikui gimti tai pakeite gimdymo termina is 9 d i 25 d dabar vazinesiu ne pas ginekologe o pas daktare kuria gimdysiu. Taip dabar ramu negaliu apsakyti! Dabar visa eiga aiskiai zinau, vaikas tebeauga, lauksim kol pasibels pats, jokiu skatinamuju nes viskas gerai tik reikia laiko!
migle@migle parašė:
Na kagi, 1dieni buvau isleista is Alt ligonines, nes jokia veikla nevyksta, nieks nebega viskas ok. Atvykt sake kai prasides kazkokia veikla ir tada spres ka daryt …
Jeigu viskas gerai: vandenu norma! Gimda nesusenus baikeli maitina! Kraujotaka gera! Niekas nebėga! Tonusai geri! Tai kodel nelaeido dar laukti ? Kodėl CP ? Net skatinimo nesiule iskart CP? Gal kazko nedaskaiciau bet nesuprantu..
Nes pirm
Meškute27 parašė:
Jeigu viskas gerai: vandenu norma! Gimda nesusenus baikeli maitina! Kraujotaka gera! Niekas nebėga! Tonusai geri! Tai kodel nelaeido dar laukti ? Kodėl CP ? Net s…
Nes pirmas buvo cp ir db jokia veikla nevyksta, net nepanasu, kad vykt. Todel nusprende nerizikuot nes virs 40sav.ir operuot
Meškute27 parašė:
Aš kaip jus irgi vaikšciojau pas gine kol atsibodo ta nezinomybe! Gimdymo data ji buvo paskyrusi gruodzio 9 d, o po apziuros vandenu norma, kaklelis nesuplonejes…
Pas kokia gydytoja buvote? Nes kaip suorantu Klaipedoje? Ir kaip cia jums taip gavosi tokia didele paklaida? Nereguliarios menesines? Nes na labai jau didele paklaida.. ir galejo labai stipriai per anksti juspradet skatint ir gal net beprasmiskai, kas butu pasibaige net cp..
Meškute27 parašė:
Aš kaip jus irgi vaikšciojau pas gine kol atsibodo ta nezinomybe! Gimdymo data ji buvo paskyrusi gruodzio 9 d, o po apziuros vandenu norma, kaklelis nesuplonejes…
O ko taip toli nukele gimdymo data net po 2 sav nezinojot tikslaus ciklo ar kaip? Nes jei pagal cikla paskyria data tai nuo tos datos ir skaiciuoja 10 dienu 😅 na i man matyt jau veikla po truputi kuriasi nes prasidejo saremiai bet dar intervalu neskaiciuoju kaip ir nereguliarus 😁
migle@migle parašė:
Nes pirm
Waivora parašė:
Pas kokia gydytoja buvote? Nes kaip suorantu Klaipedoje? Ir kaip cia jums taip gavosi tokia didele paklaida? Nereguliarios menesines? Nes na labai jau didele paklai…
Menesines reguliarios turiu 2 metu suzymetus kalendoriukus. Skirtingi daktarai skirtingi sprendimai taip reiktu suprasti! o nuo to priklauso musu gimdymo eiga !kaip jus minejote galejo skatinti ir baigtis CP. Mano vaikelio gimdoje gestacinis amžius -+38 sav 
Aero199 parašė:
O ko taip toli nukele gimdymo data net po 2 sav nezinojot tikslaus ciklo ar kaip? Nes jei pagal cikla paskyria data tai nuo tos datos ir skaiciuoja 10 dienu 😅 na i …
Daktarai skirtingi ju reikia klausti kaip pagal ta pačia duota ciklo diena skirtingai suskaiciuoja 😅
Mamytės kurios pagimdet ir maitinat vaikelius ,kaip jum su pieno laktaciją reikalai ? Pas mane to pieno tiek daug gaminasi ,kad nespeju keist vatos diskų kurie sugeria tą pieną . O maitinanti liemenėlė vos ne persigerus būna ,pastoviai šlapia net ir su tais diskais . Ar dar kam taip yra ? Ar vėliau apsitvarko tas reikalas ,ar visa laika taip ir bus kol maitinsiu? 🤔
Meškute27 parašė:
Menesines reguliarios turiu 2 metu suzymetus kalendoriukus. Skirtingi daktarai skirtingi sprendimai taip reiktu suprasti! o nuo to priklauso musu gimdymo eiga !kaip…
O idomu visom gimdos gestacini amziu paziuri 🤔 Kazkaip nesinoretu, kad skatintu be reikalo, nors vaikeliui dar norisi pabut.
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai