Nepasimetusi parašė:
![]()
![]()
atsiminiau, kad iki darzelio reikia dantukus pasitikrinti. Visiskai buvo isgarave. Tai kur cia mums eiti
![]()
Mes savo poliklinikoje tikrinome. Labai greitai ten viskas, 5 min turbūt 😁 šeimos gydytoja užrašė
Nepasimetusi parašė:
![]()
![]()
atsiminiau, kad iki darzelio reikia dantukus pasitikrinti. Visiskai buvo isgarave. Tai kur cia mums eiti
![]()
Mes savo poliklinikoje tikrinome. Labai greitai ten viskas, 5 min turbūt 😁 šeimos gydytoja užrašė
Joll parašė:
Išsilaižiau sielos žaizdas dėl to darželioAčiū už jūsų pasisakymus
![]()
Taip:))
Sveikos. Patarkit ka daryt. Miegojo mano panele kaip ir gerai, uzmigdavo greit. Pries savaite atsisveikinom su tiute. Pirmas dienas verke, bet uzmigdavo normaliai. Per savaite 2 dienas buvo visai be pietu miego. Ir pietu neuzmiega budama lovytej 2-3h. Tiutes grazint neplanuoju, nes jos nereik. Siuo metu burna visa sutinus, lenda 5 dantys. Dar visokie miego regresai ir pan. Man jau kantrybe baigias su tokiais pietumis, nes jau nebezinau kaip uzmigdyt. Dar prie viso to, nakti prabunda ir klykia, nusiramina tik ant ranku
neringoselis parašė:
Sveikos. Patarkit ka daryt. Miegojo mano panele kaip ir gerai, uzmigdavo greit. Pries savaite atsisveikinom su tiute. Pirmas dienas verke, bet uzmigdavo normaliai. …
Gal nelaiku tu tą tiutę atėmei, jei viskas tinę aptinę kankinasi, tai gal nieko blogo jei duosi pagyvent su ja kol dantukai pasirodys 💛 nors manoji negyveno su ja, bet aš ties mp buvau nutraukus, paskui sirgo ir grąžinau, nes galvoju nekankinsiu jos, nes aš gi tvirtai apsisprendus:))
neringoselis parašė:
Sveikos. Patarkit ka daryt. Miegojo mano panele kaip ir gerai, uzmigdavo greit. Pries savaite atsisveikinom su tiute. Pirmas dienas verke, bet uzmigdavo normaliai. …
Nežinau ką patarti, gal tik paguosiu, kad mūsų panaši situacija. Vienu metu ėmė miegot labai neblogai, bet nei iš šio nei iš to miegai suprastėjo. Visada atsikelia su ašarom kartodama "ne ne ne", nesvarbu ar naktį, ar po pietų miego pabunda, ar mašinoje ar vežime. Naktį keliasi belekiek kartų, pati einu miegot 9 vakaro, kad miego kažkiek normaliau gauti. Skamba, kaip labai sunkus laikas jūsų mažylei, komforto ir mamos šilumos reikia, tai aš tai suteikčiau. Kai išdygs dantukai, galima bus grįžti prie įprastos rutinos.
Birzele5 parašė:
Patarkit po kiek lasiuku Sinupret duoti musiskiam? Nes ant dezutes raso tik nuo 2 metu..
Esu davusi po 10 lašų, nuo 2 metų berods po 15 lašų reikia. Sveikit!
neringoselis parašė:
Sakes, neisivaizduoju ka patarti
Jei labai skauda burnyte (taip manot), gal verta pabandyti pries pietu miega duoti sirupo nuo skausmo, ir paziureti ar padeda isvis? Gal cia ne dantukuose esme? Nezinau gal cia "baisus" mano pamastymas
Maniskei zinokit irgi kazkas vyksta, prasidejo viena vakara, kai vis kartojo "nera", mes taip ir nesupratom, ko jai truko. Ir dabar ne visada, bet buna, begalinis muistymasis pries miega (perkelia pagalve ir savo daiktus i kita lovytes puse, uzsikloja, nusikloja pledukais). Gerai jei kuiciasi sau viena kambaryje, o buna stojasi, verkslena, ateinu, paguldau ir taip net po kelis kartus.
Ir naktimis pradejo keltis, atsistoja ir stovi, pradeda verkslenti. As nespeju net islipti is lovos, o ji jau krenta ir guli graziausiai. Atrodo tik to ir reikejo, kad as sujudeciau
Paglostau, atsigulu, uzmiegu, o uz kazkiek laiko vel tas pats. Nesuprantu ko jai truksta, as jai salta, ar kas cia yra. Buna praso, pvz apmauti kojines. Jai dygsta kruminiai dantukai, bet nejaugi taip gali buti, kad vaikas diena visiskai normalus, o nakti tie dantukai pradeda trukdyti
Zodziu rasysiu savo miego guru, gal tures kokiu minciu, ar cia as kazka blogai padariau, ar cia miego regresija kaltinti
Nepasimetusi parašė:
Sakes, neisivaizduoju ka patartiJei labai skauda burnyte (taip manot), gal verta pabandyti pries pietu miega duoti sirupo nuo skausmo, ir paziureti ar pade…
Rašykit miego guru, lauksim čia visos atsakymo
taip norėtųsi turėti ką kaltinti dėl suprastėjusio miego, tada galima tikėtis, kad praeis
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai