Siru parašė:
Sveikinimai!!! Kiek atsimenu, mūsų tas pats terminas buvo, 28.7.2019. O aš vis dar laukiu savo stebuklo...
Sveiki, yra, terminas buvo 29-31 dienom, kolkas nieko. Kada jums paskyre i ligonine? Ar jau guldys skatinimui?
Siru parašė:
Sveikinimai!!! Kiek atsimenu, mūsų tas pats terminas buvo, 28.7.2019. O aš vis dar laukiu savo stebuklo...
Sveiki, yra, terminas buvo 29-31 dienom, kolkas nieko. Kada jums paskyre i ligonine? Ar jau guldys skatinimui?
opalas parašė:
Rugpjucio 3d 5.45val gime panele Loreta 3.5kg 51cm 😀 po termino savaite. Bet savaine prasidejo gimdymas nakti! Ryte planavom vaziuot i ligonine, bet teko vaziuot ry…
Čia turbūt gimdymas buvo kaip mano atvažiavot į ligoninę tik išstumti 😁
Izi. parašė:
Gal jūs kirpo arba plysote? Jei taip, žiūrėkit kad nebūtų infekcijos ar nepuliuotu
Jo, buvau kirpta, bet kiek tikrinausi kirpima, atrodo viskas tvarkoje
IngaKns parašė:
Sveikos mamytės, kurios jau pagimdėte, ar jau buvote pas ginekologą? Kiek skaitau, tai reikia apsilankyti 6-8 savaitę po gimdymo. Man sakė ligoninėje, bet nepamenu …
6savaites po gimdymo.
altyna parašė:
Tai va mūsų liepinukas gimė rupjūčio 3d. 0:14 val. 3,700 kg. 51 cm. Mano natūralus gimdymas, truko 12 val ir baigėsi cp.
Sveikinu su mazyliu!! Ramiu naktu ir aukti aukti ir aukti!
Bet eina sau
gailam kad taip gavosi, taip tikejausi, kad pagimdysi naturaliai ir extra cp neteks daryt
aisku svarbiausia vaikiukui viskas gerai butu, bet taip gaila ....
Kaip jautiesi? Kaip mazylis?
fionap parašė:
Jei nieko neįvyks savaime, liepė prasinešti į ligoninę po 10 d, t.y. 7.8.2019 ir tada spręsim ką daryt. Jaučiu, kad be skatinimo neapsieisiu, kaip ir su purmuoju 🙄 Jokių požymių kolkas apie artėjantį gimdymą.. 😒
YellowOrchid parašė:
6savaites po gimdymo.
Ačiū labai 😉
IngaKns parašė:
Sveikos mamytės, kurios jau pagimdėte, ar jau buvote pas ginekologą? Kiek skaitau, tai reikia apsilankyti 6-8 savaitę po gimdymo. Man sakė ligoninėje, bet nepamenu …
Aš eisiu trečiadienį pas ginekologę, gausis 13d po gimdymo. Ji man sakė reikia ateiti pasirodyt po 10-14d po gimdymo. Bet man trauks siūlus, gal dėl to. Nors siuvo su tirpstančiais, bet sakė jie sunkiai tirpsta ir geriau ištraukti.
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai