shaja parašė:
Kuria jus pirkote? Ar čia skiriasi tik įpakavimas ?
Tai viena gal kūdikiui,kita toddleriui, tai manau, kad jau kūdikiui neverta pirkti 🤔
Aš irgi kaip tik dairausi pagalvės, gal dar kas nors kokis naudojate?
shaja parašė:
Tai viena gal kūdikiui,kita toddleriui, tai manau, kad jau kūdikiui neverta pirkti 🤔
Aš irgi kaip tik dairausi pagalvės, gal dar kas nors kokis naudojate?
shaja parašė:
Mamos kaip jūsų liepinukai elgiasi? Na pas mus tai Drama King. Pastovios ašaros, irzlus, vis soskes reikalauja ir mamos. Kelias dienas savaitgali karščiavo, bet nei…
Maniskis lyg irgi atrode suoli kazkoki turejo ir dabar ziauriai fainai elgiasi, zaidzia daug ramiai, atrodo supranta daug daugiau kazkaip. Mes abu su vyru stebimes, koks kitoks patapo, tarsi suaugo. O pries tai tikrai buvo daugiau nei iprasta zyzimu, biski miegas pablogejes ir pan. Dantu nauju neisdygo, nors itarinejom dantis, bet ne. Tai gal rimtai tokiu metu kazkoks suolis dar vyksta.
shaja parašė:
Jei neklystu skiriasi tik pakuotė. Mano toks kaip pirmoji. Bet realiai gamintojų puslapyje kiek pasinagrinėjau, tai matmenys skiriasi. Nėra baby ir toddler tokio pat dydžio, tai jei randate 55×30 tai čia toddlerinė. Tik jų modeliai būna naujesnės serijos, senesnės. Tai tarp jų koks skirtumas nežinau 😳
Allana parašė:
mano vaikas pradejo keltis naktimis, isterijos, verkimai. Baisiausia man kai del net aisku kokiu priezasciu pradejo save trankyti. Tiesiog per veida. Mane labai gas…
tranko veida ir maniskis. Apie 40proc berniuku (ir kazkiek maziau procentu mergaiciu) trankosi veida arba galva i siena, skaitosi normali augimo faze
bet atrodo klaikiai. Jei susiparina kazko, ima trankytis i veida. Neseniai pradejo, labai nemalonu...
Allana parašė:
mano vaikas pradejo keltis naktimis, isterijos, verkimai. Baisiausia man kai del net aisku kokiu priezasciu pradejo save trankyti. Tiesiog per veida. Mane labai gas…
Maniškis būna per galvą save rankom tranko, kaip pyksta labai ir nieko aplink po ranka mėtyt neturi
Mano sūnus tai savęs niekada netranko. Būna susinervuoja, tai meta kokį savo žaislą ant žemės arba man per koją bando trenkti. O vat purbrolis vaiko, tai save labai labai stipriai žaloja, jam 2,6m bet tvarko galvą į sieną, tranko rankom galvą, raunasi plaukus, na ten sakė jau labai stipriai...
A-guste parašė:
Mano sūnus tai savęs niekada netranko. Būna susinervuoja, tai meta kokį savo žaislą ant žemės arba man per koją bando trenkti. O vat purbrolis vaiko, tai save labai…
jei labai isreikstas zalojimasis, reiktu vaiku psichiatrui pasirodyti, nes buna autizmo spektro simptomas ar kitu sutrikimu
LijaL parašė:
jei labai isreikstas zalojimasis, reiktu vaiku psichiatrui pasirodyti, nes buna autizmo spektro simptomas ar kitu sutrikimu
Žinokit gali būti... ten tas vaikas daug problemų turėjo nuo gimimo, ir dabar matosi, kad su kažkokiu sindromu ar sutrikimu... tik tiek, kad nei mes ten su vyru klausiam kas blogai, nei tėvai pasakoja...
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai