Paukštukas Odrė parašė:
Priimamajam mum liepė duot vandens dažnai, bet po labai mažai(gurkšnelį max), kad neturėtų iš ko vemt ir mažiau dirgintų skrandį ir viskas aprimtų.
Tai priimamajam tik tiek pasakė ir daugiau nieko nedarė?
Paukštukas Odrė parašė:
Priimamajam mum liepė duot vandens dažnai, bet po labai mažai(gurkšnelį max), kad neturėtų iš ko vemt ir mažiau dirgintų skrandį ir viskas aprimtų.
Liepa07 parašė:
Mano vyresnele vasaros pabaigoje valandos begyje apsiveme 2 kartus, bet jai ir ausi labai skaudejo, ir temperaturos siek tiek buvo, is karto vaziavome i priemimama, tai tas vemimas buvo ausies uzdegimo pasekme, is venos paeme krauja ir dave gerti ta neskanu gerima.
wiolcik parašė:
Mano vyresnele vasaros pabaigoje valandos begyje apsiveme 2 kartus, bet jai ir ausi labai skaudejo, ir temperaturos siek tiek buvo, is karto vaziavome i priemimama,…
Temperatūros tai tikrai nebuvo.
Gydytoja galvoja gal Noro, Roto virusas ar Covid. Bet Covid jau prasirgę vasario pradžioje, tai ar čia taip gali būti
Liepa07 parašė:
Labas rytas, mamytės. Ar turėjote patirties su vėmimu?Kaip elgėtės, koks gydymas? Vakar nuo vakaro pravėmė ir naktį. Su gydytoja susisiekiau vakare, sakė į priimamą…
Labas rytas. Mano vidurinysis ne kartą ir ne du gulėjęs ligoninėj dėl vėmimo nuo vienerių metukų 😔 tai iki dabar prisimenu, kad duoti skysčių po gurkšnelį kas kelias minutes, jei negeria pats vaikas, bandyti duoti bent po šaukštelį ar su švirkštu po truputį. Jokiu būdu neduoti smectos vemiant, tai yra vaistas tik nuo viduriavimo. Valgyti duoti banano galima po truputį arba paprastų sausainių pakramtyti, tokių kaip gaidelis pvz, pirkdavau bios jogurtukus, ryžiai virti be nieko, jei valgo, irgi nedirgina skrandžio.
Mes vemem po Kuciu,buvom virusa visa seima pasigave,plius viduriavimas. Niekad nerizikuoju su vemimais ir gydymais namie,kai vaikas vemia isvemia vandeni,nieko gero nezada, be lasiniu kazi kaip. As tokio amziaus bijau,kad greit skysciu jie gali netekti,tai geriau ramiai nuvaziuot pagulet po lasine, nei ziuret kaip vemia ir ten su tais sauksteliais zaisti.
Delicacy parašė:
Labas rytas. Mano vidurinysis ne kartą ir ne du gulėjęs ligoninėj dėl vėmimo nuo vienerių metukų 😔 tai iki dabar prisimenu, kad duoti skysčių po gurkšnelį kas kelia…
Man tai irgi Smecta keistai nuskambėjo, nedaviau,tikrai tai nuo viduriavimo
bertucia parašė:
Mes vemem po Kuciu,buvom virusa visa seima pasigave,plius viduriavimas. Niekad nerizikuoju su vemimais ir gydymais namie,kai vaikas vemia isvemia vandeni,nieko gero…
Klausimas ar visur stato lašinę tokiu atveju ar jūs prašote? Šiaip neįsivaizduoju kaip reaguotų į tokį dalyką
Vandenį vis gurkšneliais geria.
wiolcik parašė:
Mes irgi siandien pirma diena ejome i darzeli, is karto vedziau jau be sauskeliniu, tail liuks jokiu avariju nebuvo, pats pasiprase, bet jam taip patiko vaikscioti …
Mūsiškė bent jau nevalgė iš pradžių...Pirmą dieną visai nieko nevalgė, o paskui jau matyt įsidrąsino ir dabar jau valgo viską (einam antra savaitė į darželį). Tai gal vaikučiai susipažįsta su nauja aplinka, stresuoja ir valgyt nenori🤯
mergkarolina parašė:
Mūsiškė bent jau nevalgė iš pradžių...Pirmą dieną visai nieko nevalgė, o paskui jau matyt įsidrąsino ir dabar jau valgo viską (einam antra savaitė į darželį). Tai g…
Manau vaikai įtartinai žiūri į naują maistą. Maniškė irgi jei naujiena, tai taip tyrinėja ragauja
Iš karto tikrai į burną nededa.
Del tos smectos. Ji ne tik nuo viduriavimo, bet dar ir nuo zarnyno blogumu.
Kai man vaikui kazkada sokinejo tempe epizodais iki 39,5 ir apsivemdavo jai uzkilus, vaiku gydytoja telefonu konsultavo, ka vaikui duoti. Buvo susakyti 5 vaistai, kuriuos turiu po kelis kartus vaikui per diena duot. Vienas is ju buvo smecta. Realiai tik ja daviau, ir visai greit viskas susitvarke.
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai