Vi Vi parašė:
Kas tas sampaniukas?![]()
Vaistai tokie nuo skausmo sakė man tokio pobūdžio kaip narkotikas 😂 svaigsta galva mažiau beskauda padėjo ištikrųjų ☺️
Vi Vi parašė:
Kas tas sampaniukas?![]()
Vaistai tokie nuo skausmo sakė man tokio pobūdžio kaip narkotikas 😂 svaigsta galva mažiau beskauda padėjo ištikrųjų ☺️
Na ka prisiduodam pagaliau ir mes.
Birzelio 25 d. 13.28 pas Vitaliju ir Virginija gime mergyte.
4430 kg 58 cm. 😍
Istorija tokia.
Kaip rasiau 7.00 buvom Trakuose. Biski pamaudeno ir veikla sustojo. Tada vedeja sako: -jau veiklos nestabdysim 10.15 nuleido vandenis, na ir po truputi prasidejo smagumas. 🙈🙉🙊
Epiduro neemiau nors apie 11.30 lipau sienom. Iki to laiko kaklelis jau buvo apie 6-7 cm. Tada apie pirma ateina vedeja vel patikrai ir mato kad kaklelis suminkstejo ir mergina isistaciusi ne pakausiu, o kakta ir netaisyklingai issirietusi. Tai zodziu buvo minuciu klausimas kaip as staigiai patekau i operacine ir po CP gime musu kruopelyte. Prie viso to su mazgu ant virksteles. Zodziu sudejus visus niuansus jei buciau gimdziusi naturaliai butu kiles pavojus mergaites gyvybei. 🙈
Dabar dekui Dievui viskas gerai baigesi. Esam pavargusios, bet laimingos. 😍😍😍

viga parašė:
Nu didžiausi sveikinimai ❤️❤️❤️ greito atsigavimo 🙏
viga parašė:
Sveikinimai ❤️❤️❤️
viga parašė:
Nuosirdziausi sveikinimai 💓🤗
1Braske parašė:
Nea,cia paprasta palata,uz ja moketi nereikia.![]()
O gal jūs kuri girdėjote, kalba kitos, jog reikia susimokėti 200-300e į kasą pagimdžius, tik nelabai suprantu už ką?
Atide. parašė:
Gal kas susidurete po CP kojų tinimu velnioniskai tinsta kojos 😥 net nėštumo metu nebuvo tokių bedu, gal kokiu būdu turite atradusios kad netintu 🤔
Vaikščiojimas man labiausiai padėjo
viga parašė:
Sveikinimai, tikra princesyte 🤗💕
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai