Mazutulka parašė:
Dar tinimo nepastebejau, kaip jusu spaudimas, nera padidejes?
Man tik nugara skauda ypac po miego![]()
Man šiandien silpna, bet ausyse tvinkčioja, nebesuprantu ar nukritęs ar pakilęs spaudimas
pabaigiau kepurytę savo lėlytei megzti

Mazutulka parašė:
Man šiandien silpna, bet ausyse tvinkčioja, nebesuprantu ar nukritęs ar pakilęs spaudimas
pabaigiau kepurytę savo lėlytei megzti

Deimona parašė:
Sveikos mergaitės 🙂 sakykit gal dar kam nors labai tinsta pėdos? Atrodo net sunku eiti, nėra stabilumo 🙈
Nera jokiu tynimu nei galvos svaigimo. Turit tikrintis kodel skyscyai kaupias
Mazutulka parašė:
Gal ant minksto ciuzinio miegat? Man irgi taip buvo,pakeiciau i kietesni,tai is po miegu nugaros nebeskauda
Ginger parašė:
Gal ant minksto ciuzinio miegat? Man irgi taip buvo,pakeiciau i kietesni,tai is po miegu nugaros nebeskauda
Ne mano ciuzinys gan kietas ir nebuvo problemu iki nestumo. Manau jau atsiliepia nugaros silpni raumenys nes svorio centras jau kinta ir sunku per diena, bet sian nueisiu pamiegot i sveciu kambari ten dar kiestesnis ciuzinys, tai ziuresiu kaip cia bus😅
Mazutulka parašė:
Tinimo nelabai yra, o spaudimas yra pakiles, tai smeginis atrodo sprogs🤣
PlanuojamKudiki parašė:
Tinimo nelabai yra, o spaudimas yra pakiles, tai smeginis atrodo sprogs🤣
Ar matavotes spaudima? Koks jusu normalis ir koks pakiles? As tik nzn ar jus zinote apie preklamsija? Kad nebutu pradzia reik mum visom stebet sita dalyka. Pozymiai: vandenys kaupiasi( pradeda tinyi kunas), padudeja spaudimas, slapime gali atsirasti baltymo.
almike88 parašė:
Gal yra čia nėštukiu kurios esat iš Jonavos?
as is jonavos
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai