Vicctory parašė:
Mano vyras sistemingai juokauja, kad įšoksim į vasario 29d.ir gimtadienį tada švęsim kiek rečiau
![]()
Cha, mes su vyru sakem nenoretumem 0229 niekaip 😀
Vicctory parašė:
Mano vyras sistemingai juokauja, kad įšoksim į vasario 29d.ir gimtadienį tada švęsim kiek rečiau
![]()
Cha, mes su vyru sakem nenoretumem 0229 niekaip 😀
Vicctory parašė:
Be boržomio neįsivaizduoju nei vienos savo nakties![]()
Neisivaizduoju, nes nei su pirmu, nei dabar su antru kolkas nepajutau.
Varškės_Spurga parašė:
Ir aš! Ir aš planuoju gimdyti viena 😁 kol sąrėmiai bus vyras padės ką galės, bet pačiame stūmime nematau prasmės jo kankinti 😅 o ir man nemanau kad nuo to lengviau …
Tai kad tas stumimas nieko bloga, bent man pvz labai padejo kai dave savo ranka ir vis kakta drekino, kazkaip smagu, juolab iamzino pirma akimirka kai tik vaika uzdejo ir pan.. nu labai kazkaip, bet zinoma cia nuo rysio su vyru priklauso..
Figli parašė:
Tai kad tas stumimas nieko bloga, bent man pvz labai padejo kai dave savo ranka ir vis kakta drekino, kazkaip smagu, juolab iamzino pirma akimirka kai tik vaika uzd…
Tikrai ne nuo ryšio su vyru, mes esame labai artimi, ir ryšys begalo stiprus, bet tikrai nenorėčiau, kad per patį gimdymą jis būtų, visad tokios nuomonės buvau.
VeronikaZ parašė:
Mano vyras vis dar mano, kad bus su manimi iki galo 🙂 žinoma ir aš to tikiuosi. Manau visi vyrai turi pamatyti kaip tai sunku ir kaip tai atrodo. Kaip atrodo katik …
Mano kai pamate viska mane sake pamilo is naujo... tikrai ce priklauso nuo rysio artumo ir pasitikejimo.. as pasitikiu net jei jis gale koju ten stovetu. (Per pirmo sunaus gimima panasiai ir buvo
)
RED666 parašė:
Mano kai pamate viska mane sake pamilo is naujo... tikrai ce priklauso nuo rysio artumo ir pasitikejimo.. as pasitikiu net jei jis gale koju ten stovetu. (Per pirmo…
Ir mano prie koju stovejo, mate kaip kirpo, kaip vaikas islindo 🙂 maza buvo gimdykla labai, jam kitur nebuvo vietos, o man tai buvo dzin, as nei nemaciau, kur jis yra 😃
Inesa_inna parašė:
Sveikos, ka patartumete isgerti ar suvartuoti, kad nesijausciau kaip antadatu... viskas man blogai, miegu, sapnuoju nesamones, pastoviai nakti sutraukia kojas, dien…
Gimdymas pades
visos mes cia tokios. O jei rimciai tai valerijonas, magnio milteliai, pasivaiksciojimas gryname lauke
RED666 parašė:
Mano kai pamate viska mane sake pamilo is naujo... tikrai ce priklauso nuo rysio artumo ir pasitikejimo.. as pasitikiu net jei jis gale koju ten stovetu. (Per pirmo…
Nu kaip antra gimdziau jis matė visą procesą nes aš labai smarkiai issizergus buvau ir ten net netoli galvos būnant viskas švietė ir išgyveno su manim jis.....jis gi atsakingas ir už tą skausmą už tą jausmą už viską todėl ir trečią kartą viską isgyvensim kartu🙏
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai