lllaura3 parašė:
Mergaites 🥰😊👏
Kokia laime, sveikinimai🎈
lllaura3 parašė:
Mergaites 🥰😊👏
Kokia laime, sveikinimai🎈
saundstorm5 parašė:
Katik paziurejau, kad jau rugsejinukai intensyviai gimsta, tuoj ateis is spalinuku eile. Idomu kas pirma prades gimdymu maratona 😉 🌷 as pati is velyvesniu datu, bet…
Tai jau tikrai, man spalio 3 😏 bet as dar noriu kad pilve pabutu, eeik vienam kamb dar remonta padaryt
Erla parašė:
O kodėl 36 sav. nustoti gerti magnį norite? 🙂
Man taip sake gyd nes gimda turi pradet kietet ir ruostis gimdymui
Mano terminas spalio 21, bet vaikas ženkliai didesnis, tai galbūt bus anksčiau. Pamenu, kai pirmojo laukiausi, tai klausimai buvo, kaip su mažyliu pavyks susitvarkyti, dabar pergyvenu, kaip reikės su abiem susitvarkyti
nes kai vienas vaikas, jam gali atsiduoti 100 proc., o čia reikės abiems dėmesio ir meilės, suderinti viską, tai pergyvenu, kaip pavyks. Dar pas mane pirmasis šiek tiek mamyčiukas, tai manau, kad bus reikalų 😊
Oryt parašė:
Man spalio 2 terminasrinkausi cezari, laukiu laisko su data kada darys , tai sake bus 39 savaiciu.
sia savaite buvau skane, tai sake siaip leliukas jau isist…
Kodel cp?
Oryt parašė:
Taip, nes pirma irgi cp turejau![]()
Pas mane ir pirmas cp bet leidzia rinktis
Begemotike parašė:
Pas mane ir pirmas cp bet leidzia rinktis
Taip, leidzia, del to ir pasirinkau cp, kazkaip man geriau jis , net nezinau kaip paaiskinti, bijau baisiai as tu gimdymo skausmu 😂😬
Oryt parašė:
Taip, leidzia, del to ir pasirinkau cp, kazkaip man geriau jis , net nezinau kaip paaiskinti, bijau baisiai as tu gimdymo skausmu 😂😬
Jei as naturaliai pradesiu gimdyt tai butu saunu, as nenoriu skatinimu 😕
Kanele parašė:
Tai jau tikrai, man spalio 3 😏 bet as dar noriu kad pilve pabutu, eeik vienam kamb dar remonta padaryt![]()
Bet žiūriu, kaip gydytojas, taip nuomonė. aš savosios klausiau, ar iki 36sav galiu gerti, tai sakė gali gerti ir po 36sav, čia ale tokie kiekiai įtakos neturi
Airisė parašė:
Nesupykit, bet kazkaip keistai skamba. 🙈 Aisku jusu teise rinktis. As zinau, kad mano pasirinkimo tokia informacija tikrai nepakeistu.![]()
Va va, kad tik cia man neprisikarkset, o tai kai sausiu pati pirma tai bus grazu🤦😂👍
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai