Selya parašė:
mes irgi buvome pas šeimos, odontologą (tik paklausė ar viskas ok, nes rėkė mažas nesavu balsu 🙈😁). Ir reikėjo šlapimo, išmatų ir spalinukių tyrimus pasidaryti.
…
Duokit vesti vyrui, bus zymiai geriau tiek Jums,tiek vaikui
Selya parašė:
mes irgi buvome pas šeimos, odontologą (tik paklausė ar viskas ok, nes rėkė mažas nesavu balsu 🙈😁). Ir reikėjo šlapimo, išmatų ir spalinukių tyrimus pasidaryti.
…
Duokit vesti vyrui, bus zymiai geriau tiek Jums,tiek vaikui
Man šiandien auklytė sakė, svarbiau ar aš pasiruošusi duoti vaiką prižiūrėti kitiems žmonėms ir kad mamoms yra daug sunkiau nei vaikams, tai stengiuos kalbėti apie darželį kaip apie smagų dalyką.
Tik šiandien sužinojau kad nebus galima būti kartu. Palieku ir viskas. Pradžiai nors ir 15 min, bet jokių mamų. Va dėl to neramiausia
Kanele parašė:
Man šiandien auklytė sakė, svarbiau ar aš pasiruošusi duoti vaiką prižiūrėti kitiems žmonėms ir kad mamoms yra daug sunkiau nei vaikams, tai stengiuos kalbėti apie …
Man labai sunku suprasti tokią politiką. Neįsivaizduoju kaip savo vaiką nuvesčiau į svetimą vietą, tarp svetimų vaikų ir su svetima auklėtoja VIENĄ. Kur didžioji dalis vaikų verkia ir viena auklėtoja negali atliepti jų visų jausmų. Ką turi galvoti vaikas? Na, jei jau kalba, gal truputį kitaip, suvokimas didesnis. Maniškės žodynas minimalus, jei taip pasielgčiau vaikas būtų dideliam strese.
Šiaip džiugu, kad daugelis darželių taiko palaipsninę adaptaciją, leidžia pasilikti tėvams ir po truputį palikti..
Gintarė S.S. parašė:
Man labai sunku suprasti tokią politiką. Neįsivaizduoju kaip savo vaiką nuvesčiau į svetimą vietą, tarp svetimų vaikų ir su svetima auklėtoja VIENĄ. Kur didžioji da…
Na Jus nezinot kaip Jusu vaikas reaguos i tuos svetimus verkiancius🙈
Dukra pacia pirma diena, atsisuko 'ate' ir begte zaisti, taigi🤷♀️ nei jai mamos reikia,nei jai idomu,kad ten svetimi vaikai - ji lb komunikabili - ji sveikinasi su visais sutiktais,kai einam pasivaiksciot, vkr poliklinikoj berniuka uzkalbino,pasiule salia atsisesti, taigi nebutinai tokia praktika yra blogai, cia mamai sunku
Kanele parašė:
Artėja rugsėjo 1, jaudinatės?![]()
Ne ☺️
Panema parašė:
Aš tai laaaaaaabai laukiu rugsėjo 1 🤣 ketvirtadienį ir penktadienį gal paliksim tik iki pietų, nes pavasarį prieš pietų miegą pasiimdavau, o nuo pirmadienio tikiuos…
As tai irgi laukiu greiciau tegu eina i ta darza 😂😂😂
pagaliau bus laiko TIK MAN VIENAI 😂😂😂😂
Nors neturiu dideliu vilciu, sirgs aisku iskart kaip tame privaciam. Tai svajones ir liks svajonem
saundstorm5 parašė:
As pradesiu vest tik spalio 3d. Mes niekur neskubam, norejau, kad dar biski namie pabutu. Bet isleisiu ramia sirdim, sese greit priprato, pripras ir mazoji 🤗
Mes ir spalio 3 tik.
Bet pas mus darze tai kova uz buvi buvo, kas pirmas isgrus 😂😂😂
Mums palei loterija ateiti tik 09 19, nes galiausiai padare loterija kai visi susidraske tarpusavy.
Bet dar noriu vejaraupiu 2 skiepa susauti rugsejo vidury, o gal sar i kokia Turkika pavyx nusigaut.
Tai ir nesidraskiau.
Plius zinau kad vistiek nueis 2 dienas ir vel menesi sirgs su 1000 laipsniu tempa.
17 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai