Cinderella. parašė:
Berods draugė ten ir lankėsi pas ją 😊 bet jo kas kaip sau gali leist. Vyrui buvau užsiminus apie sumą tai jis pabūgo sako ko tau paprasta poliklinika netiktų va kok…
Aš Antakalnio poliklinikoje lankausi ir tikrai esu patenkinta 🙂
Cinderella. parašė:
Berods draugė ten ir lankėsi pas ją 😊 bet jo kas kaip sau gali leist. Vyrui buvau užsiminus apie sumą tai jis pabūgo sako ko tau paprasta poliklinika netiktų va kok…
Asneringa parašė:
Aš su savo vyru vakar kalbejau irgi, bet jis pas mane toks sako tai ir eik jeigu tau patinka, bet man ta kaina tikrai didoka😑 dar ant tiek nenupušau😁 drauge dave sa…
As praeita sav. buvau motinystes centre. Pralaukiau 3 val. Nzn dar karta pabandysiu ir jei tas pats begsiu is ten, nes man prabanga tiek sedeti. Kalbejau su gydytoja sako cia normalu laukti, nes gydytoju kruviai labai dideli, nepaskirsto laiko ligoninei, centrui, o viskas vienu metu ir labai daug nestukiu rasosi. Su pirmuoju lankiausi labai patiko.
Sunaus_mama parašė:
As praeita sav. buvau motinystes centre. Pralaukiau 3 val. Nzn dar karta pabandysiu ir jei tas pats begsiu is ten, nes man prabanga tiek sedeti. Kalbejau su gydytoj…
Lygiai taip pat man buvo au paskutiniu vizitu, pati apziura ne ilgiau 10 min truko, o viso 3 val sugaišau...
Giedre788 parašė:
👍👍👍👍 ir ginekologės gydytojis geros? Kuri gydytoja Jūsų?
Cinderella. parašė:
👍👍👍👍 ir ginekologės gydytojis geros? Kuri gydytoja Jūsų?
Nežinau apie visas, bet mane prižiūrinti labai gera, skiria tiek laiko, kiek tik reikia ir laukti ilgai netenka. Prieš tyrimus davė smulkią informaciją kaip tinkamai atlikt. Lankausi pas Kristiną Maculevič ir esu labai patenkinta
Giedre788 parašė:
Nežinau apie visas, bet mane prižiūrinti labai gera, skiria tiek laiko, kiek tik reikia ir laukti ilgai netenka. Prieš tyrimus davė smulkią informaciją kaip tinkama…
Ačiū už informaciją jei nuspresiu persirašyti į tą polikliniką gal ir apsilankysiu pas ją taip pat 😊👍
Sunaus_mama parašė:
As praeita sav. buvau motinystes centre. Pralaukiau 3 val. Nzn dar karta pabandysiu ir jei tas pats begsiu is ten, nes man prabanga tiek sedeti. Kalbejau su gydytoj…
Aš užsirašiau, žiurėsiu kaip ten bus🙄 bet gasdina tas kad sedet 3 val gali tekti
Kalbejom apie blogers vlogeres youtuberes instagrameres mamas tai dar vienu atradimu noriu pasidalint. Pradejau kava gerdama paziuret Nastia Janena per youtube. Zinau, kad kalbejom butent apie lietuves, bet jinai yra latve, kalba rusiskai, gyvena Daugpilyje, ir laaabai daznai vaziuoja i Lietuva, apsiperka Vilniu, Kaune, vaziuoja pasivaiksciot i zarasus ir t.t. tai nors ir ne lietuve, bet ta kasdienybe labai primena lietuviska, prieziura, gimdymas, tvarka visa, finansine net padetis ir t.t. viskas kaip ir daug nesiskiria, o siaip tai labai graziai viska moka nufilmuot, labai graziai pateikt, idomiai papasakot. Siulau paziuret tokiom kaip as megejom pasicekavint, kurios rusiskai supranta :))
Mane isgasdinot labai su motinystes centru ir 3 valandom. As motinystees centro fane po pirmo nestumo, bet issigandau labiausiai del to kad i pabaiga nestumo as pajutau ta tendencija kad vis ilgiau laukt reikia vietoj vizito, vis sunkiau uzsirasyt vizitui ir t.t. ti jei jau po 3 h laukia tai nelabai zinau kaip man su darbu reikes suderint.. greit kantrybe gali dingt :/
Charisma parašė:
Mane isgasdinot labai su motinystes centru ir 3 valandom. As motinystees centro fane po pirmo nestumo, bet issigandau labiausiai del to kad i pabaiga nestumo as paj…
Na as vis dar tikiuosi, kad bloga diena pasitaike ir man tiesiog nepasiseke. 🙂 nes as irgi fane, pirmo nestumo prieziurai buvo tobulas centras.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai