Laukine parašė:
Ojjj ne tas zodis kaip intensyviai. Kai tu?
Tas pats😬 ropojam tai spėk žiūrėt ir tvarkytis🤣
Laukine parašė:
Ojjj ne tas zodis kaip intensyviai. Kai tu?
Kristė27 parašė:
Oj mano vienas irgi ropoja visur jau, lipa bet kur kur tik gali isikibti🙈 kitas dar tik ant keturiu stojas bet atbulom varo🙈 tas pirmas madras, atimineja viska is brolio... zodziu. Laukiu rudens- i darzeli leisim 😀
Laukine parašė:
Oj mano vienas irgi ropoja visur jau, lipa bet kur kur tik gali isikibti🙈 kitas dar tik ant keturiu stojas bet atbulom varo🙈 tas pirmas madras, atimineja viska is b…
Kaip fainai jad jus taip anksti leisit. As tai nuo 2 metu ir 3 men leisiu
bet kol abu begs i skirtingas puses nelaukiu. Mano vartosi labai, bando sliauzti ir tai vos speju suktis..
Kada ivedet vaikuciams 3 maitinima? Ir koks meniu mazdaug jusu. Mums 7 mėn.
Laukine parašė:
Mum kt sav 9 men ryte kose grikiu ouenisja hipo, pietum mesa ir darzives irgi hipo, cakare hipp arba labos nakties tyreke arba su osnkolisis kose, jau geras menuo j…
O mišinį kada geria? Vakare?
Estelle parašė:
O mišinį kada geria? Vakare?
Ritmas musu jei nuo nakties ziurint tai:
1h misints po 160 ml
4h misinys 160
7.30 misinys
Keliasi 8.30
Tada 10 koses po 90ml
12.30-13 misinys 180 ml- miegas iki 14.30 buna ir 14h
Tada 15h hipp 190 darzoviu su meda plius darzoviu tai apie 300 ml tos koses ant dvieju ir vandenuko po (50-90 ml sugeria)
16-16.30 miegas (40 -60 min) buna su misinuku apie 160 ml
Tada 18 kose irgi apie po 90ml
21 kita kose ir 22.30-23 tam tarpe miegas su musinuku apie 160-180 sugeria
Tai su tom kosem neliko grazaus kas trus h valgymo, sutrumpejo laikas daznai...
Laukine parašė:
Ritmas musu jei nuo nakties ziurint tai:
1h misints po 160 ml
O, jūsų mažiukai nemažai mišinio geria. Pas mano mergaites yra per dieną iš viso 5 valgymai. 2 kartai mišinys. 8 val ir 15 val košės, ryte suvalgo ją, per pietus kaip kada apie 130 g, o mišinys 12 val, 18 val ir apie 20.30 val. Galvoju, jei 3 valgymas bus košė, ar netruks maisto medžiagų iš mišinio.
Estelle parašė:
O, jūsų mažiukai nemažai mišinio geria. Pas mano mergaites yra per dieną iš viso 5 valgymai. 2 kartai mišinys. 8 val ir 15 val košės, ryte suvalgo ją, per pietus ka…
Net nzn, seniau buvo 8 valgymai. Dabar kad ir koses yra, bet misinio reikia... laukiu kada bent nakti maziau kelsis, buvo kelios kad nuo 21 iki 4 miegojo bet retrnybes tai
Maniškiai košės suvalgo po 130 gramų. 2 kart dienoje bet žiotusi dar. Sakė gydytoja iki 150 galiu didinti tai reiks jeigu bus tik apetitas. O MP maitinu kas 3 val 24 val per para
tai 8 maitinimai MP, 2 košėa ir 1 užkandis. 4 kartai vanduo is gertuvės (2 po valgio, 2 tarp maitinimų,kietėja viduriai turiu duot vandenį). MP jau buvo sumažėję bet dabar dantys eina kaip grybai po lietaus tai naktį pabunda ir tik su papu užmiega.
Svoriai sakė ok. Lygiai 7 mėn. Mergaitė 7.55 kg. Ūgis 70 cm. Berniukas 8,3 kg. Ūgis 71 cm.
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto