2021.01.07 12:58 (prieš 5 m.)
FoxyFox parašė:
Na labai tikiuosi, kad sekmingai seksis isnesioti, nes kol kas tikrai viskas sklandziai
bet jau tokia esu, megstu pasiruosti viskam
aciu uz grazius zodzius ir…
Aš gimdžiau balandžio pradžioje, tik prasidėjus pirmam karantinui. Atvažiavau, kai buvo pirma diena, kai privalėjo visiems daryti covid tyrimus. Gerokai pagramdė visus takus veide, sakė dar nelabai žino kaip čia paimti 🤣 Su vyru atsisveikinau balandžio 6 d. ir po to apkabinau tik gegužės 20 d. 😢 tada neleido vyrams nei gimdyme būti, nei lankyti. Kartą per savaitę leido perdavinėti daiktus, bet ir tai ne tiesiogiai, o seselei, kuri atnešdavo mums. Tai vyras visas 6savaites vaikus matė tik nuotraukose..
buvo sunkios tos savaitės labiau emociškai, nes ankstukų gimimas ir pirmos savaitės tikrai nėra patirtis, kurią norėčiau pakartoti, atsiminti arba kam nors linkėti. Nusitraukinėdavau pieną kas tris val po 30-40min, tada apie valandą maitindavau (pradžioj mėnesį zondavau, po to mokiau valgyti iš buteliukų), tada susitvarkai, sterilizuojies buteliukus ir tą ~1val. iki kito traukimo turi sau. Dienom dažnai tai būdavo tyrimų laikas, gydytojų vizitai. Naktim taip po tą valandą pamiegi 😊 man LABAI padėjo, kad gyvenom su palatos drauge - taip pat dvynių ankstukų mama. Ir juokdavomės, ir verkdavom kartu. Viena buvau pirmą savaitę dvi paras pasiėmus privačią palatą, bet supratau, kad visiškai viena nieekaip neišgyvensiu to laikotarpio
tai nebijokit draugijos, jei nutiktų taip, kad ne kelias dienas ligoninėj būsit 😊