Raganiucia parašė:
Merginos, kaip ten Santaros klinikose, rūbelius gimusiam reik pačiom turėt? Kiek kur esu gimdžius, visur rengdavo ligoninės rūbais. Dabar taip pasimetus. Įsidėjau, …
Reik turėt savus
Raganiucia parašė:
Merginos, kaip ten Santaros klinikose, rūbelius gimusiam reik pačiom turėt? Kiek kur esu gimdžius, visur rengdavo ligoninės rūbais. Dabar taip pasimetus. Įsidėjau, …
Reik turėt savus
Domignes mama parašė:
Mano terminas 30d 🙈 bet jauciuosi sunkiai.. Ir šiaip jau nuo 25 savaites faktiškai tik namuose vaikštinėju arba guliu. 😊 Bet kadangi vaikutis kaskart apie savaitę a…
Labai nekonfortiškai ir aš jaučiuosi, pilvas kietas, rūgštys...🙈
Oi kiek čia visko daug parašyta 😍
Pirmiausia tai patys didžiausi sveikinimai kurios supuoja savo lėlytes
būkit sveiki ir ramių nakteliu
Oi kaip pažiūriu visos tikrai kaip lukstenasi 😁 o va mano terminas ant 28 dienos 😁 dar toli toli toli 😁 vyras sako galėtum iki 26 ištempti nes jo gimtadienis 🤣 ne sakau spausiu iki savo 🤣🤣🤣 bet tikrai taip ilgai nenorėčiau, 04.01 pas daktare įdomu ką sakys pamatysiu savo lelliuta nors per ekraną
Diena savijauta tikrai nebloga tik labai sunku pasilenkti, atsisėsti ir sėdėti, užsidėti batus, timpas 🤗 apetitas vėl kažkur dingo tik troškina, vakar dar su mažąją darėm valgyti izaileidom muzika ir pašokom tuo pačiu abi 😁 o ji man ir sako mamyte koks kietas tavo pilvelis tu nesprogsi 😁 taip juokas paėmė
Bet kokia nesąmone sapnavau, kad pasigimdziau kūdikį tokį didelį ir jam 4 dantys išdygo ir sakau vyrui jezus kaip papulius skauda nuo dantų 😱😬 tai prabudau su tokia skausminga krūtinę net, jau visai galva sukasi
Raganiucia parašė:
Laba, bent jau kai prieš tris metus gimdžiau, savo reikėjo turėti
Įsidėjau didesni kieki, kad galėtų jos pačios išsirinkti iš kelių komplektkukų į gimdyklą, tai jei gerai pamenu, aprengė siaustinuką, vilnones kojinės, o ant viršaus uždėjo šliaužtinuką ilgomis rankovemis su prisiutom jau pirštinytėm ir kepuryte žinoma
Ko ligoninėje man tikrai tada neprireikė tai bodžiukų ir kelnyčių, bet šį kartą vis tiek įsidėjau
nes tada kažkaip pro galvą aprenginrti baisu buvo, kai toks silpnas kudikelis atrodo, o kelnių nedėjau, kol nenukrito virkštelė
Sveikos senai berasiau vis paskaitinedavau🙂 man terminas pagal paskutinius ug 21-30. Tai oho sunku ne tas žodis. Nors prieš savaitę gulėjau ligoninėj su prasidejusiu priešlaikiniu gimdymu bet sustabdė. Tai kai tikrino buvo 3cm prasiveres ir sutrumpėjęs iki 1.9. Tai sakė vaikstau kaip tiksinti bomba😄 galiu bet kada pradėti gimdyti tai jau guliu kiek įmanoma ilgiau🙂 bet iš po tų vaistų tai savijauta jau šiek tiek gerėja. Bet tą savaitę tai kažkoks kosmosas buvau kaip lavonas. Bent koks nedidelis pajudejimas atrodo širdis islips lauk per krūtinę. Ir dabar niekaip iki galo negaliu dar atsigauti. Jau kaip ir norėčiau gimdyti🙂🙂 kiekvieną dieną vis pamaudzia nugarą pilva bet taip lengvai.
Vakar buvau savo paskutinėje konsultacijoje. Na ką, būtų jau šį penktadienį atlikę cp, bet per daug užrašymų šiai dienai. Nustatė data balandžio 7. Prieš 2 paras reiks atvykt pre-operacijai. Priduot analizus, kraują, kovido testą ir panašiai. Tada paleis iki operacijos dienos. Vyrui negalima bus dalyvauti, bet iki operacijos ir po jos galės būti su manimi ir mažuoju Gabrieliumi ❤
Jetus, kaip pergyvenu nuo vakar dienos. Jaudulys ir neapsakomas jausmas... ir noriu ir dziaugiuosi ir nerimauju. Paskutinė savaitė liko, kaip keista. O dar jei vieta atsilaisvintu penktadienį, tai gali paskambint ir pranešt, kad viskas bus anksčiau! Bandau suimt save į rankas.
Nepasimetusi parašė:
As irgi nesuprantu, tai kas jau ten tokio gali nutikti, pagimdysit gal nuo depiliacijos?![]()
Pamenu kai laukiausi sūnaus prieš 7 metus beveik čia TD bendravome su mamomis. Viena narė daug metų jau darydavosi depiliacijas tai nuėjo pasidaryti ir po visko nubego vandenys
tai čia matyt blogiausia kas gali nutikti
O aš turėjau eiti pirmą kartą gal dėl to ir nepriėmė
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai