Sveikos,
Stebiu grupe beveik nuo jos sukurimo (pirmu puslapiu), pastebejau, kad laukiuosi pakankamai anksti, vos uzvelavus mm. Neryski antra juostele nudziugino, nes skirtingai nuo pirmagimes netyciukes, antraji planavome ir suplanavom kazkaip labai greitai (uzkibo per antra ovuliacija). Pirmasis nestumas buvo absoliuciai skandus, apie toki svajoju ir dabar. Siandien po pirmos patikros (8 savaites), esu rami, nors buvau rami ir iki tol. Neignoruociu reiksmingu pozymiu, kad kazkas ne taip vyksta su nestumu, taciau mano atveju pilva maudzia/duria nuo ryto iki vakaro... kantrybes, kantrybes o zirniukas tik 1,5cm. Si nestuma startuoju su plius 2-3kg (nuo mano mergautinio svorio), tai kolkas stengiuos neatsipalaiduoti ir pataupyti kg ateiciai. Apskritai svajoju prigaugti kuo maziau
Nei pirma, nei antra nestuma nepykina, tik baisiai troskina (visada).
Greitai pavargstu, bet trumpai pailsejus galiu vel iprastu ritmu gyvent. Teko vyrui paaiskinti, kad nereik uz visa diena viska vakara ilsetis, tiesiog kelis kartus dienoj trumpai psedet ir viskas ok. Toks optimalus rezimas gaunas, nes uzsiimti su dukra ir namuo ruosa niekur nedingsta deja :hmmm:. O jis mane, kad nestukes pavargsta is esmes tik tada kai pilvuzas jau kaip arbuzas. Is tirkuju pirma nestuma zenkliai maziau pozymiu jautes.
O pabaigai tai mes "uzsisakinejom" berniuka, pagal kinu kalendroriu turetu buti berniukas, o taip pat pazistuma rate yra asmuo, skaiciuojantis pagal savo kazkokia unikalia metodika ( remiasi kraujo atsinaujimo ciklais), irgi prognazuoja vyruka, tad tebunie laukiam berniuko - aleliuja
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus