K25D parašė:
Ar sekate kiek vandens isgeriate per diena?
Mane visada troskina si nestuma, kazkaip pati labai noriu vandens visada, tai buna 1.5, kartais 2 kartais ir daugiau litru isgeriu
K25D parašė:
Ar sekate kiek vandens isgeriate per diena?
Mane visada troskina si nestuma, kazkaip pati labai noriu vandens visada, tai buna 1.5, kartais 2 kartais ir daugiau litru isgeriu
Esamos ir busimos mamytes,
Praaasau nuraminkit mane, pasidalinkit savo patirtim kam panasiai buvo.
Siandien buvo aplamai pats pirmas privatus skanas paziureti kaip mano maziukas laikosi. Sirgau paskutini karta Liepos 16d. pasiskaiciavau nuo tos dienos, kad turi buti 9+1(ciklo niekada nesekiau, tai laisvai gali buti neregurialus)
Skanas parode 7+3, maciau kaip sirdele plaka!!!
Bet labai neramina faktas, kad atsilieka 1sav ir 5 dienos, net jeigu ir ciklas neregurialus ar gali toks skirtumas buti?
Moterys patikino per scana kad viskas atrodo liuks, sirdele plaka, ir del ciklo viskas taip...
Evokou parašė:
Viskas tvarkoje 🤗 nusraminkit
man atsilieka pagal mm net 12 d. Tiesiog vėlyva ovuliacija 🧐🙃 Bet jos buvo nereguliarios ir gana ilgos
tai mes augame puikiai ircjau turime 12sav. Šiandien daktarė perkėlė gimdymo datą pagal echo.
Evokou parašė:
Jūs galvojate, kad TD lankytojos žino geriau, nei gydytoja? Jei gydytoja sakė, kad viskas gerai, tai pasitikėkite ja. Juk kito pasirinkimo ir neturite.
Melsva parašė:
Viskas tvarkoje 🤗 nusraminkitman atsilieka pagal mm net 12 d. Tiesiog vėlyva ovuliacija 🧐🙃 Bet jos buvo nereguliarios ir gana ilgos
tai mes augame puikiai ir…
Labai tikiuosi, kad taip ir yra! Aciu! O jums ir toliau grazaus laukimo ❤️
Evokou parašė:
Nesinervuokite, man ir kai buvau buvo 8 savaitės lygiai, o pagal echoskopa 6 sav ir 3 dienos
Heidisa parašė:
Nesinervuokite, man ir kai buvau buvo 8 savaitės lygiai, o pagal echoskopa 6 sav ir 3 dienos![]()
❤️Aciu.
Raganiucia parašė:
Jūs galvojate, kad TD lankytojos žino geriau, nei gydytoja? Jei gydytoja sakė, kad viskas gerai, tai pasitikėkite ja. Juk kito pasirinkimo ir neturite.
Gal ne geriau, bet tam čia ir esame, kad dalintumėmes patirtimi, išgyvenimais, patarimais. Man taip pat skirtumas apie savaitę jeigu skaičiuoti nuo mėnesinių pradžios, bet pagal pastojimo dieną, kurią tiksliai žinau, echo puikiai sutampa😊
Viskas pas Jus gerai. Mėgaukitės laukimu❤
Asterina parašė:
Gal ne geriau, bet tam čia ir esame, kad dalintumėmes patirtimi, išgyvenimais, patarimais. Man taip pat skirtumas apie savaitę jeigu skaičiuoti nuo mėnesinių pradži…
Aciu. Tiesiog kartais panasios situacijos ir isgyvenimai nuramina labiau nei daktares zodziai kad ' viskas gerai' ❤️
Heidisa parašė:
Nesinervuokite, man ir kai buvau buvo 8 savaitės lygiai, o pagal echoskopa 6 sav ir 3 dienos![]()
Man tas pats
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai