Evelinaroz parašė:
Na, pvz mano atvėju tai nelabai dėl maisto, o dėl insulino. Kažkas atsitiko su neštumo pradžia. Mano cukrus buvo 5,2 10savaite, nors saldaus beveik nevalgau. Pasida…
ir kaip jūs gydotės?
Evelinaroz parašė:
Na, pvz mano atvėju tai nelabai dėl maisto, o dėl insulino. Kažkas atsitiko su neštumo pradžia. Mano cukrus buvo 5,2 10savaite, nors saldaus beveik nevalgau. Pasida…
ir kaip jūs gydotės?
nesliocike parašė:
ir kaip jūs gydotės?
Kolkas niekaip. Lapk 3 einu pas endokrinologą. Bet gynė užsiminė kad gausiu tą aparačiuką
Opaline parašė:
Aš su pirmu turėjau gestacinį diabetą. Badžiausi pirštus visą nėštumą nuo 8 sav 🤦♀️
Kaip smagu, kad po gimdymo susitvarkė ir su antru neturit🤗
nesliocike parašė:
Kaip smagu, kad po gimdymo susitvarkė ir su antru neturit🤗
Dabar kol kas nėra, žiūrėsim kaip bus kai 24 sav darys tyrimą 😁 bet iš tikro tikrai galvojau vėl bus, bet dabar 4.9 cukrus buvo.
O su pirmu nors ir buvo gd, tikrai žiūrėjau ką dedu į burną, vistiek priaugau 25 kg. Gydytoja baisiai buvo nepatenkinta, nes kaip čia tiek daug kg jei mitybą prižiūriu 🤦♀️ ir aišku vaikas nemažas gimė, iškart pripaišė, kad dėl gestacinio diabeto
Opaline parašė:
Dabar kol kas nėra, žiūrėsim kaip bus kai 24 sav darys tyrimą 😁 bet iš tikro tikrai galvojau vėl bus, bet dabar 4.9 cukrus buvo.
kokio svorio gimė? Na mano pirmas ir ne mažas😁tai dabar sako dauguma
pagimdo didelius vaikus, todėl cia taip stebi grieztai dabar🤦♀️
nesliocike parašė:
kokio svorio gimė? Na mano pirmas ir ne mažas😁tai dabar sako dauguma
pagimdo didelius vaikus, todėl cia taip stebi grieztai dabar🤦♀️
4 kg 355 gr. 56 cm. Ir extra cp. Atsimenu kai išėmė tą vaiką ir sako o dieve koks didelis. Nu galvoju gi būna didesnių žymiai. Bet buvo buvo toks ne kūdas bernas 😁
Nu bet gi ne visada dėl to cukraus dideli vaikai gimsta.
Iš tikro man vargas buvo tas diabetas. Visi aplink cepelinus kirto, o aš pomidorus apsikabinus sėdėjau 🤦♀️😀
Kinderiuk4s parašė:
www.echoskopas.lt/kainos/
Aciu labai!
va susitariau su synlab kad ileistų su vyru, kaina bus 35eur🤰😍
Opaline parašė:
4 kg 355 gr. 56 cm. Ir extra cp. Atsimenu kai išėmė tą vaiką ir sako o dieve koks didelis. Nu galvoju gi būna didesnių žymiai. Bet buvo buvo toks ne kūdas bernas 😁
…
O kaip dabar, normalus svoris vaiko?🤔 Na man ir bus sunku, toks malonumas man maistas🙄😁ypač nestumo metu🙄😁
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai