Dinamika26 parašė:
Kiek jūsų vaikučiai tuštinasi (daro kaku) per para maitinami mp?
Nuo 1 iki 6 kartų per parą
Dinamika26 parašė:
Kiek jūsų vaikučiai tuštinasi (daro kaku) per para maitinami mp?
Nuo 1 iki 6 kartų per parą
Oksana D. parašė:
Gal kas nors galit paaiškint,kas čia vyksta? Vaikas visą dieną valgo kas valandą, max pusantros. Nežindžia ilgai - keliskart po 13-15 min, visa kita po 6-8 min. Pal…
Man žindimo konsultantė sakė nemiksuoti žindymo iš kruties ir buteliuko, nes gali nebenorėti žysti iš kruties, kadangi 'aptingsta'. Tai gal čia tai?
Olimpa88 parašė:
Panašu į 2-3savaitės augimo šuolį 😊
Aš irgi galvoju,gal čia šuolis, bet baiminuosi, gal kas su tai papais negerai ir trūksta pieno,kad vaikas nepasisotina. Nu bet pažiūrėsim, kaip toliau čia bus. Šuolis turėtų tik keletą dienų tebūt,tai matysim.
Šiaurėsbanga parašė:
Man žindimo konsultantė sakė nemiksuoti žindymo iš kruties ir buteliuko, nes gali nebenorėti žysti iš kruties, kadangi 'aptingsta'. Tai gal čia tai?
Aš kasdien maitinu taip, tai nemanau. O ir žindymo lonsuktantei sakiau, kad nusitraukinėju, tai sakė viskas good,jei mano toks pasirinkimas. Apskritai nei soskė, nei buteliukas nepatariama - maniau,kad nei vieno nenaudosiu, o bet tačiau, realybė kitokia😁😁😁 soskę mum dar Santarose įdavė kažkurią naktį kai vaikas klykė,tai maniau kad čia tik vienam kartui. Bet va kaip gelbėja, kai mažiukė įsiverkia. Vaikas ramesnis ir mum galva neplyšta.
Oksana D. parašė:
Aš kasdien maitinu taip, tai nemanau. O ir žindymo lonsuktantei sakiau, kad nusitraukinėju, tai sakė viskas good,jei mano toks pasirinkimas. Apskritai nei soskė, ne…
Aš nėštumo metu buvau tikra, kad žindymas bus easy, nes visgi čia natūralus dalykas. Ir galvojau, kad nebus problemų su pienu, nes priešpienis labai anksti atsirado. O mano naivumas...
Viską susipirkau (buteliukus, pientraukį ir pan.) per pirmąją savaitę po gimdymo. Ir kuo toliau, tuo labiau suprantu kad nusitraukti ir maitinti iš buteliuko man yra geriau negu duoti krūtį: esu tikra, kad vaikas bus pavalgęs.
Kai duodu krūtį, sveriu prieš ir po. Tai labai liūdna, kad po 40 minučių kabėjimo svorio skirtumas būna 20-30 gramų.
Oksana D. parašė:
Aš kasdien maitinu taip, tai nemanau. O ir žindymo lonsuktantei sakiau, kad nusitraukinėju, tai sakė viskas good,jei mano toks pasirinkimas. Apskritai nei soskė, ne…
Nu tai tada nesuprantu nieko
Nes tiek ta konsultantė (Klaipėda), tiek žindymo savanorės-konsultantės patarė apsispresti buteliukas arba papas, nes abudu nesuderinami ir jei labai reikia patarė naudoti švirkštą. Bet va matosi, kad suderinat abu kolkas, tikrai bus labai įdomu ar tai pasiteisins ir toliau.
ieva6891 parašė:
Na, užsiregistravau vizitui pas žindymo konsultantę kitam antradieniui. Nekantrauju![]()
Aha, aš irgi kitam antradieniui. Pažiūrėsim,ką sakys dėl vaiko ir mūsų įpročių, žindymo pozų ir galiausiai mano krūtinės,kur kaip diena,taip naujiena 😁🙈 tai ji raudona, tai akmeninė, tai guminė, tai dar kas nors neaišku kaip🙈 kažkodėl įtariu,kad liksiu nustebinta. Arba maitinu išvis neteisingom pozom, nors knygų prisiskaičius, arba kokia mano atliekama smulkmena erzina vaiką ir dėl to tiek nervų prieš paduodant krūtį. Na, liko mažiau nei savaitė sulaukt
Mūsų berniukas jau gimęs.
💕💕💕 Netveriu džiaugsmu. 💕 Mamos pienuką nemnioja. Gimė kaip sakė, kad tikrai greitai.
22d 22.45 val. 56cm 4219gr. Sakė didelis vyras, nuo normalių sąrėmių atsiradimo tai pagimdžiau per 2val 45min. Sakė lb greitai. Nu bet skausmelis eina načiort, jokių nuskausminamųjų ir negavau, kažkaip nesusigaudžiau net prašytis. Va įplyšau tai siūnant ten žinoma lidokajino suleido. Buvo apsisukus aplink kaklą virkštelė, bet neužsispaudęs tai lengvai ten persuko
ir viskas oki sakė.
Fainas personalas. Labai gyrė ir drąsino. Jau sakiau, kad nualpsiu, bet jos labai palaikė.
Kaip gerai, kad atvykau. Ir skatinamųjų nereikėjo. Su pirmuoju gimdymu nėra ko lyginti. Čia viskas taip sklandžiai. Visoms laukiančioms dar, linkiu kuo lengvesnio gimdymo. 🥰
Oooo parašė:
Mūsų berniukas jau gimęs.💕💕💕 Netveriu džiaugsmu. 💕 Mamos pienuką nemnioja. Gimė kaip sakė, kad tikrai greitai.
22d 22.45 val. 56cm 4219gr. Sakė didelis vyra…
Sveikinimai!!! Jėėė!!! Ir kaip greitai, wau!!!🎉🎉🎉 dabar jau galit mėgautis laiku su sūnum čia,nebe pilvelyje. Ir labai džiaugiuos,kad tokia faina gimdymo patirtis 🌼
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai