ieva6891 parašė:
Šaunuolis vyras 👍🏻
Ačiū ☺️ kaip sako ta patarle 10 kart pavadink zmogu kiaule tai kriukseti prades. Tai ilgiau girdint ji taip sakant, kartais atrodo kad nera taip jau ir blogai🤗
ieva6891 parašė:
Šaunuolis vyras 👍🏻
Ačiū ☺️ kaip sako ta patarle 10 kart pavadink zmogu kiaule tai kriukseti prades. Tai ilgiau girdint ji taip sakant, kartais atrodo kad nera taip jau ir blogai🤗
Oksana D. parašė:
Pas mane likus dar ta juosta per pilvą,bet jau žymiai plonesnė ir blankesnė. Tai turėtų pradingt pamažu 😉
Skamba siaubingai del to kraujo, įsivaizduoju kaip baisu buvo😱 bet faina kad lelyte stipreja ir progresuoja🥳
Cavy parašė:
Kūdikių maistui rašo, kad duoda. Tai čia tai ir yra 🤤 va tik makaroniukų pas mus nėra maxėj
Taip, aš gi galvojau, kad kūdikių maistas tik mišinukas. 😃😃😃😃 Ot protinguolė aš. 😃😃😃
Oooo parašė:
Taip, aš gi galvojau, kad kūdikių maistas tik mišinukas. 😃😃😃😃 Ot protinguolė aš. 😃😃😃
O mišinukui nedavė 😁 bent jau kai pirkau nr1
Cavy parašė:
O mišinukui nedavė 😁 bent jau kai pirkau nr1
Pradinio maitinimo mišiniams pagal įstatymą (kažkodėl) negali būti taikomas nuolaidos. 🤷 Nr.2 ir tolimesniams jau kaip suprantu nuolaidos galioja
Cavy parašė:
Ką rengiat nakčiai? Pižamas, rūbus, miegmaišius? Kokius? 🤔
Aš jau kurį laiką rengiu su merino vilnos maišytos su šilku šliaužtu. Tai jis toks plonas, švelnus bet manau su juo nešalta ir neprakaituoja. Tiesa, miega vis dar po kupranugarių vilnos kaldra. ☺️ Galvojau gal jau kažką ploniau apvilkti, bet dabar kai su atidarytu langu miegam, tai manau ok, nors ir nenusispardo naktį, tik ryte kai atsibunda...
Adya parašė:
Labas rytas, mamytes😊 Ar kurios vaikučiams yra dernatitas? Mano mažytei atsirado po kaklu išsausėjimai tokie, ant kojyčių linkių raukšlelių prie pėdučių paraudęs iš…
Dėl dermatito - mum kaip ir nebuvo tai įvardinta kaip dermatitas, bet ant rankų prie alkūnių ir ant blauzdų buvo tokie paraudę, išsausėję apvalūs plotai. Mažoji nei kasesi nei ką, gydytoja irgi nesureikšmino, sakė tiesiog drekinkit. Tai pasiėmiau iš vaistinės meginuku visokiu - ir vaikiškų ir nevaikisku kremu-emomientu, tai atradau kad nuostabiai padeda Topicream baby light kremukas. Aišku per dieną ne karta reikia tepti - aš tai kaskart keisdama sauskelnes patepdavau, ir pet kokia savaitę susitvarkė 😁 dabar tik profilaktiškai ryte-vakare po apsiprausimo patepu. ☺️
Dėl grįžimo į save, kaip saket, tai man dar irgi toli gražu - blaiviai vertinant, man dar kokie 9 kg likę - priaugusi buvau 20 kg, tai po gimdymo kas nukrito iškart, tai tiek ir liko, daugiau nekrenta. Dabar lyg po truputį koks kg nukrito. Tikiuosi kad nors ir iš lėto, bet tie papildomi kg kris, nes labai noriu gryzti į savo prieš tai buvusią figūrą. 🫣 Stengiuosu kasdien mankšta namie daryti, bet ne visada gaunasi, bet darau, nes kitaip nugara visai pareitu... Uz tai kaip buvo faina kai uzvakar pasimatavau megstamiausius iki nestumo dzinsus ir tilpau 😁😊 (prieš tai kai bandziau netilpau - vadinasi progresas kazkoks yra) 😉
O vyras mano šaunuolis - pats pastoviai bumba kad svorio priaugo - aš jam visad sakau - paziurek i mane - aš daugiau priaugusi - tai jo atsakymas visada tas pats - nepastebejau 😊😁
Kalbant apie grįžimą į savo formas, tai po pirmojo vaiko man buvo žymiai sunkiau svorį mesti, nes nuo 65 nukrito iki 56 ir sustojo. Teko pasitelkti keto, tuomet likę keli kg ištirpo per 3 mėn. Po antrojo gimdymo kilogramai tirpo greit, nes ne tik mažąją prižiūrėt, bet ir paskui aktyvų dičkį teko lakstyt. Per dieną laiptais aukštyn atgal gal 20 kartų sulaipioju, valgyt ar užkandžiaut laiko tiesiog nėra, tad buvo gan simple. Po antro mėnesio jau buvau savo svorio iki nėštumo, tik va nugaros apačią dar kol kas paskausta, jeigu ilgiau pastoviu - anyta sako, kad kryžminiai kaulai po gimdymo turi vieton sugrįžt, tai tikiuos, atsistatys greitu metu.
Sveikos.Va matau apie dermatitus kalbat, tai pas mano paną ant rankų atsirado raudoni apvalūs plėmukai, prilietus vietomis šiurkštesni , drėkinu , reikės gal tą Topicrem pabandyt
vakar buvom pas neurologę , patarė šeimistė apsilankyt dėl viso pikto , gimdymo metu buvo vakumas naudotas, tai apsidraudimui nuėjau.Viskas puiku, labai gera gydytoja, viską smulkiai papasakojo, net mes su vyru toli tilo nuo medicinos supratom
rekomenduoju gydytoją gal kam prireiks Audronė Černiauskaitė - Smit.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai