Brigita112 parašė:
Sveikutės. 🤗 Ar yra jau žinančių kokią lyti turėsit? 🥰
Sveika,nežinau,bet tikiuosi vasario 15 pasirodys,kas pas mane pilvuki gyvena.🙂
Brigita112 parašė:
Sveika,nežinau,bet tikiuosi vasario 15 pasirodys,kas pas mane pilvuki gyvena.🙂
Sakalauskiene parašė:
Sveikos mamytes,
Kaip jūsų apetitas???? Kiek priaugote svorio ?
Sveikos🙂17.4 plius 9kg
Brigita112 parašė:
Daremes Nipt, tai laukiames berniuko🥰🥰🥰
Aš nuo nėštumo pradžios jau priaugau kokius 4kg. Daktarė sakė, kad "labai tvarkingai ir gražiai" priauginėju. Bet man čia pas jus pasiskaičius, toks jausmas, kad nieko gero
Per nėštumą nei karto (!) nevėmiau, gal tada nebūčiau taip priaugusi. Su pirmu vaiku buvo mažesni kilogramai...Bet tai ką, dabar vyrui bent turiu kaip teisintis, kai lenda lašinukai ("Taigi aš nėščia!")
Sakalauskiene parašė:
Sveikos mamytes,
Kaip jūsų apetitas???? Kiek priaugote svorio ?
Man eina 16 sav, priaugau tik 1 kg nepilnai. Nesiekia net rekomenduojamos normos pagal KMI. Man labai sunku su svorio priaugimu🙈
Forumiete parašė:
Aš nuo nėštumo pradžios jau priaugau kokius 4kg. Daktarė sakė, kad "labai tvarkingai ir gražiai" priauginėju. Bet man čia pas jus pasiskaičius, toks jausmas, kad ni…
Manes ir per nestuma nepykino,nevemiau, atvirksciai kamavo nezmoniskas alkis. Tai jau dabar turiu +7kg, ir arteju prie +8kg🙈 nors pati visada svyruoju tarp per mazo ir normalaus kmi🙈
Pandam parašė:
O aš augu nuo streso, nemiego ir darbo paromis. Jau net nebesisveriu. 16 sav. bet jaučiuosi kaip dramblys. Poryt pas gydytoją, tai nežinau ką pasakys. Jei kažkas ne…
As irgi jauciuosi jau kaip dramblys, nors nedaug priaugau kilogramais tačiau apimtimis tai laaaabai matosi ir jaučiasi. Po truputi grystu i sportus bet labai sunku.