Saulesspindulelis1 parašė:
Na nez cia kaip jums pasiseke, tai cia vienetai tokiu manau, tai su 8 cm kam jau tas epiduras aisku.😀🤭
Aha bet paskutiniai tie 2cm buvo egzorcizmo seansas🤣🤣😵
Na nez cia kaip jums pasiseke, tai cia vienetai tokiu manau, tai su 8 cm kam jau tas epiduras aisku.😀🤭
Evuka parašė:
Man panašei pravaiksciojau su 5cm atsidarimu net nejutau nieko. Likę 5 atsivėrė per geras 40 min bet jau tokie aštrus sąrėmiai buvo kad oj oj
elvin parašė:
Būtent, kad paskutiniai 2 cm yra patys baisiausi, o jau stumimo skausmas🙈
Stumimas gėlytės palyginus su sarėmiais;)
Evuka parašė:
Stumimas gėlytės palyginus su sarėmiais;)
Man irgi kažkaip sakė visos, kad to stūmimo net nepajautė normaliai, nepalyginsi su sąrėmiais.
Amajaa parašė:
Man irgi kažkaip sakė visos, kad to stūmimo net nepajautė normaliai, nepalyginsi su sąrėmiais.
Na man sąremiai dar dar, bet stūmimas, atrodė, kad kas su kokia bulgarke pjausto🙈
elvin parašė:
Na man sąremiai dar dar, bet stūmimas, atrodė, kad kas su kokia bulgarke pjausto🙈
Na matyt visoms skirtingai...as nieko nepatyrus, kazkaip manau man viskas siaubas bus😀 bet tikiuosi gauti epidura ir nuims dali skausmo.
Amajaa parašė:
Na matyt visoms skirtingai...as nieko nepatyrus, kazkaip manau man viskas siaubas bus😀 bet tikiuosi gauti epidura ir nuims dali skausmo.
As irgi pirmakarte tai net nebijau😀nes kai nezinai ko laukti tai kam ir bijoti kas neisvengiama😀😀 na paskaudes ir praeis. Gi cia laikina.
As irgi pirmakarte tai net nebijau😀nes kai nezinai ko laukti tai kam ir bijoti kas neisvengiama😀😀 na paskaudes ir praeis. Gi cia laikina.
Na čia mano viso gyvenimo baimė didžiausia, tai deja aš negaliu nebijoti😀bet tikiuosi išgyventi. Va ryžtasi antram ar net trečiam, tai matyt viskas įmanoma.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai