Qnlyieva parašė:
Jungiames prie jūsų šiandien 13:35 gimė sūnus 52cm 3.265g
Sveikinimai! 🥰
Qnlyieva parašė:
Sveikinimai! 🥰
radvilel parašė:
Sveikos!
Man planinis cezaris liepos 12d., i ligonine liepe prisistatyti jau liepos 11d. ry…
Galite buti rami! isivaizduokite kad vaziuojate atostogu😁🎈
Erns parašė:
Kaip jus suprantu, pas mane lygiai tokia pati situacija, ir jaudinuosi ir bijau, ir nežinau ko tikėtis 🙈 tik kad man šiek tiek vėliau 18 d. Kurioje ligoninėje jum…
Qnlyieva parašė:
Sveikinimai👏👏👏
Arachnea parašė:
Sveikinimai! ⚘⚘⚘ kaip pačios savijauta? Kaip gimdymas praėjo?
Turėjo skatinti gimdyma, bet kadangi paskutinis CTG parode kad vaiko siredele nerimsta , iškart dare cp pjuvi . Pati procedūra neskausminga ir greita nieko nepajusite. Dare man spinaline nejautra ... Vaika sutikau, neleidau niekur išnešti . Bet praėjus vaistu poveikiui viska pjaut pradėjo , jau antra diena kai bandau vaikscioti, kiekvienas zingsnis kaip peiliu i pilva .
Bendrai viskas tvarkoje , svarbiausia kudikis sveikas :). Turim su maitinimu problemų, bet manau išsispręs. Daug darbo ir kantrybes.
Rugpjūtis14 parašė:
Išsiridenome ir mes, mergytė 3705g. 54cm
Terminas turėjo būti liepos 8 🥳
Sveikinimai! 🥰
Rugpjūtis14 parašė:
Sveikinimai ☺️
Rugpjūtis14 parašė:
Sveikinimai!
Jau pavydziu tom kurios pagaliau sulaukiate to momento...man atrodo amzinybe dar
mano pirmosios dvi nemazai velavo, viena savaite kita dar daugiau tai manau ir dabar bus tas pats...tik jau kantrybes atrodo nebera laukti
Erns parašė:
Kaip jus suprantu, pas mane lygiai tokia pati situacija, ir jaudinuosi ir bijau, ir nežinau ko tikėtis 🙈 tik kad man šiek tiek vėliau 18 d. Kurioje ligoninėje jum…
Vilniuje, Santarose ;)
O Jus?
KInga parašė:
O kodel jums planinis cezaris su antruoju?![]()
Nes pirmojo gimdymo metu, plyšo išangės raumuo (3 laipsnio plyšimas), ir dar du įplišimai kitose vietytėse... ginekologė rekomendavo rinktis cezarį, taip pat ir Santarose, kai buvau apžiūroje 38-tą savaitę, suplanavo cezarį ☺️
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai