Juodė parašė:
. Irgi "gerai" soviau 😅
Ziuriu daugiau maziau jau visos musam bugnais i virsu
gal deretu statistikams normas pakeisti
Juodė parašė:
. Irgi "gerai" soviau 😅
Ziuriu daugiau maziau jau visos musam bugnais i virsu
gal deretu statistikams normas pakeisti
Visą nėštumą neturėjau apetito, tik dabar paskutinius mėnesius pradėjo rastis, na nes gražuolė maks greit auga, daugiau medžiagų reikalauja, tai ir automatiškai reik valgyt daugiau.
Tas svorio prieaugis labai individualus. Po gimdymo manau visos neteksim tų nereikalingų kilogramų, ir grįšim prie savo "seksi bodziu" 😅🙏

_Augustė_ parašė:
Sveikos mamytes🙂 kokius planuojate pirkti buteliukus ir čiulptukus?🍼 nors ir planuoju maitinti pati, bet manau reiktu vistiek bent viena atsargai turėt buteliuka🤔 o…
Labas mano visi buteliukai Nanobebe firmos labai patogus jie guminiai ir niekada neskyla ir nedužta. Jau 3 vaikelio laukiames ir tik tuos firmos renkuosi..jie net sumažina pilvuko putima dėl soskės gamybos.
Dziaugsmeliai parašė:
Sveikos, kuriai iš jūsų yra skersinė padėtis? Gal jau planuoja cp? Aš tik rugpjūčio 31 d. pas gydytoją vykstu, tai jei nebus tinkamoj pozicijoje, tikėtina bus plani…
Labas pas mane buvo vaikutis skersai prieš šitą nėštumą. Turėjau placenta prevėja vadina kai placenta guli padengusi gimda, o vaikutis skersas...man darė Cezaris pjūvį 37 nėštumo savaitę, nes turėjom išvengti priešlaikinio prasidedančio gimdymo..viskas praėjo gerai tik kai vaikutį tikrindavo širdelę sunkei rasdavo nes jis guledavo ne taip kaip kiti vaikeliai.
Laura is Vokietijos parašė:
Labas mano visi buteliukai Nanobebe firmos labai patogus jie guminiai ir niekada neskyla ir nedužta. Jau 3 vaikelio laukiames ir tik tuos firmos renkuosi..jie net s…
Pagooglinau, kokios įdomios jie formos. O patogu laikyti, naudoti, plauti?
Ai, aš dar ne visai į temą, bet galvoju pasiūlysiu... Turiu labai gerą draugę Klaupėdoje,kuri tikrai kokybiškai siuva ir siunčia visur. Tai pas ją galit užsisakyti visko : pataliukai, marlės,seilinukai,vokeliai, pledukai,čiulptukų laikikliai, džempai,aksesuarai plaukams ir t.t. spalvų ir medžiagų tikrai daug. Viską daro savo rankomis ir tikrai kokybiškai. Nežinau galiu dėt puslapį ar ne ,bet surizikuosiu. www.zemynospagaminta.lt . Arba tiesiog susiraskit insta ar facebook. Šiaip tikrai verti dėmesio gaminiai. Pati kai kažkam reikia dovanos visad pas ją kreipiuosi,žinau,kad rasim variantų:)))) ir dabar daug ką iš jos turiu susirinkusi.
Dziaugsmeliai parašė:
Sveikos, kuriai iš jūsų yra skersinė padėtis? Gal jau planuoja cp? Aš tik rugpjūčio 31 d. pas gydytoją vykstu, tai jei nebus tinkamoj pozicijoje, tikėtina bus plani…
Maniškis skersai, bet sakė dar daug laiko gali vartytis
_Augustė_ parašė:
Sveikos mamytes🙂 kokius planuojate pirkti buteliukus ir čiulptukus?🍼 nors ir planuoju maitinti pati, bet manau reiktu vistiek bent viena atsargai turėt buteliuka🤔 o…
Sveika. Tik dr. Browns buteliukai ir galvoju mieli dabar bibs čiulptukai, man svarbu kad čiulptukų butų lateksas tas minkštas geltonas, o ne tas baltas silikonas kietas... abu mano sūnūs neėmė tu baltų ale ortopdontinių, tik tuos minkštus geltonus iš maximos paprastus pigus campol baby, bet dabar matau yra ir naujesnių tų bibs
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai