Wikoozie parašė:
Ai, aš dar ne visai į temą, bet galvoju pasiūlysiu... Turiu labai gerą draugę Klaupėdoje,kuri tikrai kokybiškai siuva ir siunčia visur. Tai pas ją galit užsisakyti …
Ačiū, manau pasinaudosiu, man lopšiukui čiužinukui kaip tik paklodžių reikia, sakiau ieškosiu kas siūna
Wikoozie parašė:
Aš su buteliukas šį kartą visai neskubu. Nežinau ar gerai ar blogaičiulptuką irgi tik 1 kol kas turiu.
Neturiu nei buteliukų nei čiulptukų, nepirksiu, o jei prireiks tada ir įsigysiu. Žadu maitinti pati, tik labai pergyvenu kaip po CP pavyks pieną "prisišaukti"
skani_zemuoge parašė:
Nu ka už valandos i klinikas, vel jauduliukas ima 🤣🤭 O siaip pavyko rugsejo 4 dienai pas Machtejaviene laika pasiciupti, tai jau labai laiminga 🤣😃
Lauksim žinių
ir sveikinu pagavus laiką
aš trečiadienį pas ją varau, tai sako jėzau jėzau, kaip jau pilna visur pas mane, planą ant plano rašausi
YellowGirl parašė:
Ohooo, sveikinimai! 🙈 mes pirmadienį važiuojam, nežinau net susidėt kažka daiktų ar neapsikraut galvos visai 🤷♀️
Aš gal neapsikraučiau labai, klausimas ar iškart ir guldytų, jei netoli gyvenat, galiausiai grįžtumėt susidėti
aš trečiadienį važiavau be nieko 🤣 sakiau jei kas, vis tiek mašiną reiktų parsivaryt🤣