missapple parašė:
Taip!!! Ir aš pagimdžiau!
15:58 val., 53cm ir 3890g ☺️
Sveikinimai! 😍🥰
missapple parašė:
Taip!!! Ir aš pagimdžiau!
15:58 val., 53cm ir 3890g ☺️
Sveikinimai! 😍🥰
Banther parašė:
Sveikos, buvo diskusija del spaudimo, mano visa nestuma prie zemesniu 112/115. Paskutinius du rytus uzkyla virsutinis iki 131/137. Kaip ir patenku i norma (mano gyd…
Mano jau pora menesiu aukstas, pakyldavo ir iki 152,102 vienu momentu buvo ir 160,100 . Israse vaistus geru bet sokineja buna ir 145, 98 beveiki visada 133, 97. Buna ir geras. Sake vaziuot i lygonine kai vir 150. Esu ir buvusi del spaudimo santariskese, atvaziavus buvau su 140 tai sake pas juos vaziuot kai virs 150 o taip ispradziu pas savo daktara. Gerti vaistus ir stebeti slapima ir spaudima
VitalijaZuk parašė:
Visos taip nekantrauja, o aš, kad ir prastai jau, sunku, nemiegu, nepaeinu, tas spaudimas nukrenta ir atrodo nebepakilsiu, suvokiu, kad mažyliui pilvelyje saugiausi…
Iš dalies protingos mintys ! Vaikštau dažnai susivėlus, nusiprausiu kartais tik apie pietus, miego trūksta nežmoniškai, mažytė palyginus su pirmąja tikrai ramesnė, bet diegliukai pradėjo kankinti, tai praktiškai be miego esu, nes arba žindo ištįsai arba sūpuoti/nešioti/raminti reikia, tai naktį miego 3-4valandos vos vos gaunas su pertraukom. Dieną pamiegot sunkiai, namai, buitis, pirmokės reikalai ir dėmesys jai. Bet iš tikrųjų tai taip laikina, o viską atperka kasdienis mažytės postūmis vis kažko naujo link
Ir asmeniškai man, kai glaudžiu ja prie savęs, kur kas ramiau nei kai buvo pilvelyje su ta nežinomybe gyvent, dabar matai atrodo, jauti ir žinai, kad ir medikam lengviau būtų spręsti kažkokias tai bėdas
gal kai nėštumas ir laukimas be kažkokių indikacijų, tai tada taip.
VitalijaZuk parašė:
Visos taip nekantrauja, o aš, kad ir prastai jau, sunku, nemiegu, nepaeinu, tas spaudimas nukrenta ir atrodo nebepakilsiu, suvokiu, kad mažyliui pilvelyje saugiausi…
Jums dar ir iki termino yra laiko, tai dar tikrai galit panešioti
Pas mane namie irgi yra pirmokas, ir dar labai jautrus. Yra ir darželinukas, tikrai nebus lengva. Bet aš jau noriu gimdyti kuo greičiau, nes jau ir terminas ryt. Ir žiauriai pavargau nuo GD dietų. Nuo 30 savaitės išvis kažkokia beprotybė, viskas tą cukrų kelią, nebežinai, ką valgyt. Taip išsekina tas alkio jausmas, o sumažini angliavandenių ir vėl bijai, kad nepakenktų vaikui. Užburtas ratas... Kai gims, bent žinosiu, kad mano maistas jai nekenkia
Banther parašė:
Sveikos, buvo diskusija del spaudimo, mano visa nestuma prie zemesniu 112/115. Paskutinius du rytus uzkyla virsutinis iki 131/137. Kaip ir patenku i norma (mano gyd…
Mano visą nėštumą viršutinis apie 110 buvo, o užvakar iki 130 pakilo. Lyg kažką esu girdejus, kad spaudimas linkęs kilti į nėštumo pabaigą. Bet nebegeriu to vieno puodelio rytinės kavos dabar, apie 115/120 viršutinis laikosi. Pasitikrinau, kad baltymo nėra šlapime ir nusiraminau.
Kai pirmagimį pernešiojau 10 dienų, spaudimas buvo gerokai užkilęs, gėriau vaistus, bet paskui skatino, nes ir vaistai nenumušė.
Banther parašė:
O koks apatinis? Man buvo visą nėštumą normalus ir į žemesnę pusę, o nuo 35 savaites pakilo iki 140/90
Tai gydytoja liepė tris kartus dienoje matuoti spaudimą ir pasižymėti. Ir vieną vakarą spaudimas šoko iki 160/110 kartu nežmoniškas galvos skausmas, tai išlėkėm į ligoninę. Atlikus tyrimus nustatė preeklampsiją ir pradėjo gimdymo sužadinimą, nes spaudimas laikėsi aukštas net su vaistais. Sūnus gimė 37 savaičių. Nejuokaukit su spaudimu, nes kenkia ir mamytei ir leliukui.
Taip, man irgi atrodo bus ramiau dėl tam tikrų dalykų, kai vaikelis jau bus rankose. Dabar negaliu ant kairio šono gulėti dėl to nervo užspaudimo (bet guliu, nes geriau leliukui dėl primaitinimo į placentą), ant dešinio atleidžia trumpam nugarą, bet ilgai ant jo nenoriu būt būtent dėl tos placentos. Šilto dušo masažas negerai placentai, ištinusių kojų smarkiai masažuot irgi negalima dėl venų.. galima gerti ibuprofenus, nu bet aš nenoriu jų dėt į savo organizmą, kol lelius viduj.
O leliuko žarnynas papūstas, sakė taip 35+5 echo metu, ir niekaip jam padėt negali kol negims ir nepasituštins. Ir jaučias jau kaip vietos trūksta jam. Dar su tokiu pilveliu. Tai norisi išsilaisvinimo.
JuljanaN parašė:
Mano jau pora menesiu aukstas, pakyldavo ir iki 152,102 vienu momentu buvo ir 160,100 . Israse vaistus geru bet sokineja buna ir 145, 98 beveiki visada 133, 97. Bun…
Supratau, aciu, kad pasidalinot! As vis tiek galvoju nuvaziuosiu pasitikrinti. Man atrodo lyg sokineja nuo 130 iki beveik 150.. arba mano aparatas pagedo. Na bet gal neisvys🙂
Dziaugsmeliai parašė:
O koks apatinis? Man buvo visą nėštumą normalus ir į žemesnę pusę, o nuo 35 savaites pakilo iki 140/90
84-89 apatinis mazdaug laikosi. Mano prie zemesniu, tai kai uzkyla iki 135 as pati nebezinu kas darosi.
Sveikinu su dzuaugsmeliu (jeigu dar nesveikinu)🥰🌸ir lekiu tikrintis pati🙏🏻
Mane antrą dieną kamuoja saulės rezginy skausmas, toks lyg truputį degintų. Jausmas grynai, kaip skrandžio lyg būtų sustojęs. Akušerė pagalvojo gal širdis bet apart prakaito pylimo ir vieną naktį galva svaigo nieko daugiau nėra. Rūgštis kyla, bet tai ne tai. Nusipirkau angliukų, mineralinio. Gal tikrai sustojęs.. Jums nėra nieko panašaus?
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai