manilė parašė:
Jeigu jums dabar eina 11savaite tai jau kaip ir pavelavot registruotis. Registracija uz dvieju savaiciu tomis datomis tej vyksta viena karta per savaite penktadieni…
Kiek mokėjote eidama privačiai?
manilė parašė:
Jeigu jums dabar eina 11savaite tai jau kaip ir pavelavot registruotis. Registracija uz dvieju savaiciu tomis datomis tej vyksta viena karta per savaite penktadieni…
Kiek mokėjote eidama privačiai?
Shine_ parašė:
Kiek mokėjote eidama privačiai?![]()
175€ Life klinikoje pas machtejeviene
andrutyteandzelika parašė:
Aciu visos merginos uz tiek daug informacijos,smagu buvo matyti kaip palaikote viena kitas,as palieku grupe nes vakar persileidau😭 laimongo jums laukimo![]()
Vaje ... 🥺 labai jus užjauciu, ir tiek savaiciu matau jau pas Jus, kai atrodo turetume visos nurimti tokiu laiku...
laikykites ♥️
manilė parašė:
175€ Life klinikoje pas machtejeviene![]()
Dekui❤️ramaus jums laukimo🤗
vivid parašė:
Ji yra, bet diskutavo, kad nori palikti tik bendraujančias aktyvias narias, o šios viešos grupės turėtų užtekti skaitančioms. Ištrintos buvo kurių komentarų buvo pa…
Sveiki, o kaip prie jos galima prisijungti? 🙂
Jaunamamytė1995 parašė:
Sveiki, o kaip prie jos galima prisijungti? 🙂
Panašu, kad geriau yra kurti atskirą uždarą grupę
vivid parašė:
Aš išsiunčiau jums pakvietimą
ar galite ir mane prideti? rašiau jau vienai merginai, kuri buvo prieš tai mane pridėjusi į ta temą, bet nieko neatrašė, tai nezinau ar nematė, ar specialiai neprideda.
Kaip jaučiatės? Ar jau pasimatė pilvas? Mano jau gana akivaizdus darosi, jau ir norint nebepaslėpsi.Tik keista kad svorio visai nepriaugau, galvoju gal tiesiog kažkaip kitaip pasiskirstė, nuo kažkur nukrito, kitur prisidėjo, nes labai jau bloga savijauta pradžioje buvo.
milda_lu parašė:
Kaip jaučiatės? Ar jau pasimatė pilvas? Mano jau gana akivaizdus darosi, jau ir norint nebepaslėpsi.Tik keista kad svorio visai nepriaugau, galvoju gal tiesiog kažk…
Mano atveju pilvelis matosi puikiai, bet svoris stovi vietoje. Lygiai taip manau, kažkur krito, kažkur dasidėjo. 😁
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai