DadiKA parašė:
Tiesa šiandien vakare pasakiau mamai apie nestuma, tai reakcija buvo oho, labai neskaniai. Pasakiau, kad to is mamos nenorejau girdet. Zodziu neskaniai nuskambejo i…
O galima paklausti kodel taip regavo?
DadiKA parašė:
Tiesa šiandien vakare pasakiau mamai apie nestuma, tai reakcija buvo oho, labai neskaniai. Pasakiau, kad to is mamos nenorejau girdet. Zodziu neskaniai nuskambejo i…
Gretute parašė:
Mano mamos pirma reakcija buvo "o dieve" kazkas tokio, bet poto jau labai dziaugesi. O realcija todel kad pirmagimis labai pasiutes ir yra ka veikt su juo tai mazda…
Na maniskes reakcija su visais galima buvo sakyti ne kokia. Bet va su siuo nestumu labai neskaniai nuskambejo pasiulymai jos ka reikejo daryr. Nu zodziu🤦
Gretuk parašė:
Na 4 nestumas, manau del to, bet ir su treciu ta pati sake beveik. Na nemoka ji be moralu savo visokiu tiesiog pasidziaugti. Sakyciau sunkiai gyventume ar dar kas, o cia viskas ok ir va reakcija skani
DadiKA parašė:
Na 4 nestumas, manau del to, bet ir su treciu ta pati sake beveik. Na nemoka ji be moralu savo visokiu tiesiog pasidziaugti. Sakyciau sunkiai gyventume ar dar kas, …
Nors ir 19tas nestumas! Gi ne pas ja po stogu gyvenat, ne is jos €, jum ne 16metu
Atsiprasau, pyktis truputi paeme, kodel mama i savo dukros nestumus taip reguoja, man nesuprantama 🤷♀️
Gretuk parašė:
Nors ir 19tas nestumas! Gi ne pas ja po stogu gyvenat, ne is jos €, jum ne 16metu
Nu tai va mano reakcija tokia pati buvo, nusivylimas gal labiau nei pyktis, na bet neimu i galva, mums su vyru gerai ir dziaugiames nors pradzioj ir patiems sokas buvo 🙂
Aš pati bijau mamai pasakyt , nes mano giminėj du vaikai maximumas , daugiau niekas neturi. Su dviem vaikais ji džiaugės iš laimės apsiverkė , bet dabar manau bus labiau tokia reakcija , tai kaip jus susitvarkysit maždaug . Tai sakiau pasakysiu mėnesiui ar pora savaičių iki gimdyno jai viskas gerai susiklostys .
E g l ė parašė:
Sveikos. Kiek skaitau, tai jus visos atrodo turit labai daug echoskopu? As turejau tik 8 sav del patvirtinimo ir poto 12 sav tas didysis echo klinikose. Pas ginekol…
Pas mane ta pati situacija, tik aš pirma kart pamačiau priimamajam, bet ir tai pora sekundžių, ir 12sav. Ir vyrui sakiau, kad kažkokia nesąmonė, einu pas gine tik pakalbėt😃 nes irgi aparatūros ner pas ją. O tas laukimas iki gruodžio vidurio kelia nerimą, ar per tokį laiko tarpą tikrai nieks nepasikeis į blogą puse 🤔
greatG parašė:
Man panasiai kaip jums irgi, buvau tik du kartus pas ginekologe su echo ir viskas, dabar bus gruodi tik vel. Taip pat dariausi NIPT irgi be riziku. Neturiu pvz visa…
Sakot nieko nesimato🤔 pas mane ne tik pilvas jau pūpso bet ir pati jaučiu kad pasiputus vaikštau 🤦♀️
DadiKA parašė:
Mano vyro šeima dar iki dbr nežino, nes pasakiau jog kiekvienas pasakysime patys savo artimiesiems, tai maniškiai žino jau, o jam matyt nedrąsu saviškiams pasakyti😃 nes prieš porą metų visi jau sakė gana 2, daugiau nereikia ir t. T BET!! Aš vyrui sakiau, kad mes auginsiu ir čia mūsų gyvenimas, o ką kas galvoja tegu galvoja tyliai 😉
gabriele... parašė:
Taip, pirmas. 😊 o jums? 😊
Man antras jau
Pirmasis sausį jau bus 3 metukų.
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai