daivukasss parašė:
Sveiko
s mamytes ar esat susidurusios so sloga kosuliu temp38 ka vartojot
Paracetamolis nuo temperaturos
daivukasss parašė:
Sveiko
Paracetamolis nuo temperaturos
AgneHill parašė:
Kokiam mieste ? Sheffield galėčiau parekomenduoti, bet spėju, jus tikrai ne is ciao privaciai ir pas jus kainos tokios, kad vien konsultacija 15min 55 svarai…
Aš esu iš croydono. Bet niekur aplinkui nėra fotografų tai vat ieškau įnirtingai. ;)
Jo vien už konsultacija sumokama 60 svaru. Jaučiasi labai kad eini privaciai. Bet jei dar norėsite, kad plauciukus mažyliui prasviestu tai tikrai teks plačiai atverti piniginę. Na bet dėl mažylių viską padarysim. O kas sieja su konsultacija net 15 min netrunka ;D
miskugele parašė:
O kaip jusu pilvukai? As susimasciau, nes mano tik pavalgius pasidaro kietas ir taip vaikstau lyg su akmeniniu pilvu. Gal cia skrandzio veikla kalta? Koks pilvas tu…
Mano irgi tik pavalgius daugiau issipucia, nors pradejau pastebeti, kad ir ryte pabudus jau matosi siek tiek, bet kietas nebuna, gal jums suvirskinimu ar tustinimuisi yra problemeliu
miskugele parašė:
O kaip jusu pilvukai? As susimasciau, nes mano tik pavalgius pasidaro kietas ir taip vaikstau lyg su akmeniniu pilvu. Gal cia skrandzio veikla kalta? Koks pilvas tu…
Magnio truksta jei pilvelis kietas
Doviliki parašė:
Sveikos. Pakalbam apie epidura, gimdymo metu, kokios jusu nuomones?
Gimdziau pirma naturaliai, net nesuku galvos ir apie antra, gimdysiu naturaliai! K…
Man su pirmuoju skatino, tai po vaistų leidimo nežmoniškai skaudėti pradėjo, paprašiau epidūro, bet nekažin ką padėjo. Matyt, kol pradėjo veikt ir pagimdžiusi jau buvau.. Ligoninėj atsidūriau apie ketvirtą, o aštuntą pagimdžiau.
daivukasss parašė:
Sveiko
Nuo temp paracetamoli, slogai juros vandeni, gerklei daug arbatu labai ir kompresus dejau su druska ant kaklo, praejo 5 d o liko nezymi sloga tik. Saugokites ir sveikit
AgneHill parašė:
Ar yra mamų, kurios su pirmu vaiku turėjo cezari? Kaip gimdysit antra? Pas mane pirmas buvo neplaninis, skubus . Dabar nezinau net ka pasirinkt ar jau planini…
Man buvo skubi sekcija. Priklausys nuo leliuko padėties ir dydžio ir nuo mano sveikatos būklės. Pirmasis gimė didelio svorio. Manau, kad vėl teks pradžioj pačiai, o jei kas bus blogai, jau ilgai nelauks ir vėl guldys ant stalo, kad randas neišsiskirtų.
AgneHill parašė:
Ar yra mamų, kurios su pirmu vaiku turėjo cezari? Kaip gimdysit antra? Pas mane pirmas buvo neplaninis, skubus . Dabar nezinau net ka pasirinkt ar jau planini…
as su pirmu turejau planini cp. o dabar bus matyt ka daktarai sakys ar leis paciai ar vel teks cp daryt
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai