Netipiška parašė:
Mano nuostatos ir požiūris yra kitokie. Tiek nėštumo, tiek ir ne nėštumo metu stengiuosi vengti nereikalingų vizitų pas medikus. Gal kad kiek iš arčiau tą virtuvę ž…
Čia požiūris nei prie ko. Labiau rizika, sakyčiau.
Netipiška parašė:
Mano nuostatos ir požiūris yra kitokie. Tiek nėštumo, tiek ir ne nėštumo metu stengiuosi vengti nereikalingų vizitų pas medikus. Gal kad kiek iš arčiau tą virtuvę ž…
Čia požiūris nei prie ko. Labiau rizika, sakyčiau.
Netipiška parašė:
Ko jums ten eiti juk vyra gydytoja turit🤭🤭🤭
Netipiška parašė:
Ar čia man tik taip atrodo,bet iš jusu komentaru galima suprasti jog temos autore netgi bandote atkalbeti nuo vizito pas medikus?
Netipiška parašė:
Na ir kas, kad 7 cm buvo?Aš sąmoningai važiavau tik tada, kai jau 7 cm buvo (aišku, pas mane nebuvo priešlaikinis). Esmė, kad nu nėra taip, kad reikia pastoviai…
Na ir kas ? Jus jaučiat bent ka rašot? Ir ar bent suprantat kas tie 7cm? 🤯
Jovičiuks parašė:
Labas. 😉
Prasidėjo 33 savaitė.
Na kaip jūs?
karolitte parašė:
Na ir kas ? Jus jaučiat bent ka rašot? Ir ar bent suprantat kas tie 7cm? 🤯
Svarbiausia kad Netipiska pati raso kad vaziavo i ligonine kai 7cm buvo, o raso kitai moteriai ko vaziavot kai jums 7cm buvo...kazkoks arba visiskas bukumas, arba tiesiog trolinimas.
Meshka parašė:
Svarbiausia kad Netipiska pati raso kad vaziavo i ligonine kai 7cm buvo, o raso kitai moteriai ko vaziavot kai jums 7cm buvo...kazkoks arba visiskas bukumas, arba t…
Isvis ko vaziuot, net jei ir visi 10cm butu 🙄🙊😀😀
Silk parašė:
Isvis ko vaziuot, net jei ir visi 10cm butu 🙄🙊😀😀
Tai butent! 😁 Juk namie geriausia pagimdyti,kam tie medikai, juk jie tik niekais uzsiima 😊
Matumalala parašė:
Na kaip jūs?
Konsultavausi su gydytoja, tai ji patarė taip, kad jei atsiras maudimas pilvo apačioj ar gimdos spazmai, ar kraujo daugės, ar sumažės vaisiaus judesių - į Priėmimą.
Jei apart tepliojimo daugiau nieko naujo neatsiranda - pirmadienį pas savo gydytoją.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai