Inesssa parašė:
Aspirina patartina gerti vakare mazdaug 19-20 val.
O dėl kokių priežasčių geriau gerti vakare? Lyg ir aš šitą girdėjus beg nesuprantu skirtumo, man rodos svarbiausiai gerti tuo pačiu laiku
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnįInesssa parašė:
O dėl kokių priežasčių geriau gerti vakare? Lyg ir aš šitą girdėjus beg nesuprantu skirtumo, man rodos svarbiausiai gerti tuo pačiu laiku
Laimingoji parašė:
Atvirai tai nesidomejau. Bet dirbu ir ligonineje ir visad duodam tik vakare
Inesssa parašė:
Aš leidžiuosi vakare 8, tai ir aspiriną gerti vakare? Kažkaip galvojau geriau vieną ryte naudoti, kitą vakare leistis, gydytoja sakė galiu taip daryti, bet nepkalausiau kaip geriau
Helly parašė:
Jei Vilniuje, geriausia daryti santariškėse. Jei Kaune, Kauno klinikose. Visur juos padaro mokamai be gydytojų siuntimų. Kaina bus apie 70e kažkur. Sėkmės, linkiu n…
Santa oasidarius jeigu eisi pas Abraitis jis perdarys viskas.
Toruk2 parašė:
Aš leidžiuosi vakare 8, tai ir aspiriną gerti vakare? Kažkaip galvojau geriau vieną ryte naudoti, kitą vakare leistis, gydytoja sakė galiu taip daryti, bet nepkalau…
As ir leidziuosi vakare ir geriu aspirina vakare kaip ir rekomendavo kmuk.
Laimingoji parašė:
Nes sako, kad daugiausia nakti susidaro trombai ir pan. Bet cia laaaabai teorinis patarimas, tikrai nieko blogo gerti ir ryte. As pvz geriau ryte is pradziu, viskas buvo gerai, tiesiog skrandis neatlaike visu tableciu, todel aspirina perkeliau i vakara. Leistis irgi galima sake tiek ryte, tiek vakare, svarbiausia panasiu metu. As pasirinkau vakare vien todel, kad ryte leistis tuo paciu metu sunku, savaitgaliais tikrai nenoriu keltis del vaistu 6-7valanda.
Toruk2 parašė:
Aš leidžiuosi vakare 8, tai ir aspiriną gerti vakare? Kažkaip galvojau geriau vieną ryte naudoti, kitą vakare leistis, gydytoja sakė galiu taip daryti, bet nepkalau…
Nera jokio skirtumo, ir nebutina ju tuo paciu metu kartu ar atskirai vartot
as ir aspirija geriu vakare, ir leidziuosi vakare. Tiesiog man taip gerai ir patogu.
Sveikos, leidziuosi fraxiparina. Pirmus tris men nebuvo visiški nieko, nei mėlynių, nie giziuku nieko. Dabar karts nuo karto pasitaiko, kad sukietėja leidimo vietoje ir paniesti. Dažniausiai ten, kur dažniausiai leisdavaus šį vaistą (leidžiu į pilvą, keičiu puses/šonus kasdien).. Ką daryti? Ar pradėti leistis į šlaunis? Nes pilvo zonoje nėra tokių vietų per tris mėn, kur būčiau nesileidus...kaip jūs iki nėštumo galo visa laik leisdavotes į pilvo zona? Nes bijau, kad tuoj nesiimsiu riebalinės raukšlės
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai