Sveikos,merginos.Aš taip pat visai nauja šituose dalykuose,bet su skaudžia patirtim,todėl teko pradėti domėtis.Visų temų neperskaičiau,tik mano patirtis tokia,kad susilaukiau dviejų vaikų be jokių problemų ir trukdžių nei nėštumo laike,nei bandant pastoti,o va trečio vaikučio niekaip nepavyksta..prieš porą metų pastojau ir 18 sav.nuėjusi echoskopui sužinojau,kad vaisius žuvęs,šokas,skaudus išgyvenimas ir niekas nieko neištyrė,priskyrė naturaliai gamtos atrankai...😔praėjo laiko,sakykim susitaikiau...nusprendėm bandyti su vyru dar kartą ir šių metų sausį sulaukiau dviejų brūkšniukų,nėštumas klostėsi puikiai,jokių nukrypimų,neleidau sau prisigalvoti apie jokius persileidimus,bet deja...prieš 3 dienas užėjo skausmai ir nuvykus į priėmamąjį-vėl tas pats scenarijus,18sav,vaisius žuvęs..😔😔dabar plyšta širdis ir esu pasimetusi,pilna baimių,nes vaiko labai norėjom,bet nežinau ar dar bandytu,dabar jau bando aiškinti,kad reikėtų išsitirti dėl šio AFS..bet nelabai suprantu,kas ir kaip,ar sveikas vaikas gimsta,ar nebus vėl tas pats..gal kas turi panašios patirties su vėlyvais persileidimais ir šiais tyrimais,ar padėjo ir pan...būčiau dėkinga už pasidalinimus..
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus