Price parašė:
Vilniuje:
🍀Daugelis merginų tiriasi Santariškėse. Pavardžių nepasakysiu, bet šioje temoje ti…
Gal galetumet parašyti kiek maždaug kainavo jums viskas?
Price parašė:
Vilniuje:
🍀Daugelis merginų tiriasi Santariškėse. Pavardžių nepasakysiu, bet šioje temoje ti…
Gal galetumet parašyti kiek maždaug kainavo jums viskas?
reklama parašė:
Vilniuje pas daktarą užsiregistravote ar kitame mieste jis dar dirba?
As Vilniuje, bet girdejau jis ir Kaune dirba
Gikante parašė:
Aš keliauju pas Abraitį birželio 4 d. Afs tyrimui. Gal žinot po kiek laiko atsakymai būna?
Man buvo po 4 savaičių poto dar kartą kartojo tyrimus
reklama parašė:
Man buvo po 4 savaičių poto dar kartą kartojo tyrimus
Kartojo nes kazka rado?
Aisku kol sulauksi tyrimu neplanuot..logiska
Helly parašė:
Jei kraujas nerodo, gydytojas taip ir sakys: gali gerti, arba negerti. Gali leistis, arba nesileisti. Mes kiekviena tokiose sitaucijose turime spręsti pati.![]()
Tai va, kad aspirina as ir taip vartoju ir vartosiu. O pastojus sake jau leidziami laukia. Tai ir kilo klausimas, ar verta eiti pas kazka dar...
Drugele123 parašė:
Tai va, kad aspirina as ir taip vartoju ir vartosiu. O pastojus sake jau leidziami laukia. Tai ir kilo klausimas, ar verta eiti pas kazka dar...
Reikia tiesiog turėti kas išrašys receptą kai pastosi. Nes be recepto neparduos.
Aišku, tą padaryti gali ir šeimos gydytoja,
bet jai turbūt gali reikėti kokių rekomendacijų iš kito gydytojo,
kad žinotų, kad ne pati užsinorėjai badytis
Price parašė:
Reikia tiesiog turėti kas išrašys receptą kai pastosi. Nes be recepto neparduos.
Ar cia yra tokiu kur savavaliska sau leidziasi be gyd nurodimu? As kazkai bijau jeigu Afs nepatvirtintas leistis , asperina geriu tik savavaliskai ;)
Price parašė:
Baikit juokauti. As be gydytojos nei zingsnio. Mano labai skaudi netektis 36 sav.
Isvados leidzia itarti afs, nors kraujas to nepatvirtina. Gydytoja sako, kad ar as kapstysiu ar ne kazka, vistiek manes laukia leidziami vaistai su sekanciu nestumu. Man net siuntimo jokio niekas nedave, pati issityriau del afs. Tik kadangi atsakymai neigiami, tai galvoju ar kreiptis dar kur nors.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/afs-antifosfolipidinis-sindromas-ir-nestumas-1
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai