frukte parašė:
o kopija netinka?
turejau kopija tecio paso ir tiko tik nzn seip praslydom ar todel kad mamos drauge registre dirba
frukte parašė:
o kopija netinka?
turejau kopija tecio paso ir tiko tik nzn seip praslydom ar todel kad mamos drauge registre dirba
Ryte uk parašė:
na aisku man cia dideles bedos labai nebus nes as lanuoju birzeli skrist o vyras liepa grystu.tiek kad galvojau be jo susitvarkyciau ir laiko sutaupyciau
smalsiuke parašė:
Sveikos. iskilo toks klausimas, ar yra varske anglijos parduotuvese? Kazkaip niekur namatau,arba as negerai ziuriu![]()
yra suriu skyriuj
sita tokia kaip lietuvoj grudeta.
dar yra tokia jau kaip desertine kremine
Vaidute_UK parašė:
As turiu kls pasidarem mazei ta laikina grizimo dok ir geguzes26 skrysim i LT bet as skrysiu viena su vaiku mes nesusituoke o vaikas turi tecio pavarde ar nebus man jokiu bedu neprisikabins ir man dar prie yo pacio gimimo liudijima vestis kaip irodyma ar ka?
butinai veskis gimimo liudijima nes prie manes prisikabino ir nenoriejo leisti skristi
Vaidute_UK parašė:
As turiu kls pasidarem mazei ta laikina grizimo dok ir geguzes26 skrysim i LT bet as skrysiu viena su vaiku mes nesusituoke o vaikas turi tecio pavarde ar nebus man jokiu bedu neprisikabins ir man dar prie yo pacio gimimo liudijima vestis kaip irodyma ar ka?
gimimo liudijima ir taip turesi vestis, nes juk lt darysiesi lt gimimo liudijima.
Vaidute_UK parašė:
tai tau gimimo liudijimo bet kokiu atveju reik,nes lietuvoja tau jo reiks.
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai