Liepinukė parašė:
O jūs pati, jei ne paslaptis, kokioje pozoje gimdėte?
Man atrodo, kad teoriškai galima kitokia poza gimdyti, bet praktiškai visas suguld…
As gulint. Bet tada dar nebuvau dula 😁
Be to norejau epiduros, o cia jau be variantu
Antakalnio g. 57, VilniusLiepinukė parašė:
O jūs pati, jei ne paslaptis, kokioje pozoje gimdėte?
Man atrodo, kad teoriškai galima kitokia poza gimdyti, bet praktiškai visas suguld…
As gulint. Bet tada dar nebuvau dula 😁
Be to norejau epiduros, o cia jau be variantu
trbveronika5 parašė:
Sveikos, norėjau pasiteirauti kaip su privačiu palatu lankymu, mačiau kad tik tam tikromis valandom ar ir privačių pamatu lankymas toks pats ?
Visų lankymo valandos tokios pačios. Bet mus lankė kitomis valandomis ir nieko nenutiko.
trbveronika5 parašė:
Sveikos, norėjau pasiteirauti kaip su privačiu palatu lankymu, mačiau kad tik tam tikromis valandom ar ir privačių pamatu lankymas toks pats ?
Į lankymą temn žiūri pakankamai lanksčiai.
Amarillo parašė:
Labas visoms 👋 ar žinote apie galimybe gimdyti vandenyje Antakalnio ligoninėje? Gal kam nors teko čia vandenyje gimdyti? Aciu ;)
Aš buvau patekusi gimdyti į palatą, kurioje vonia yra. Man siūlė joje gimdyti, jei noriu. Bet aš nedrįsau. Ir gerai, nes man kraujavimas po gimdymo nestrojo. Kažin kaip būtų pasibaigę, jei būčiau vandenyje gimdžiusi. Manau Antakalnio ligoninėje organizaciniu požiūriu vandenyje gimdyti galima tik, jei gauni gimdymo palatą su vonia. Ten turbūt tokios yra dvi
Amarillo parašė:
Labas visoms 👋 ar žinote apie galimybe gimdyti vandenyje Antakalnio ligoninėje? Gal kam nors teko čia vandenyje gimdyti? Aciu ;)
Ne visos akuseres priima gimdyma vandenyje. Agn yra pora gimdyklu su voniom. Jums gali pasiulyti per saremius buti vandenyje, bet 90%, kad stumti teks lovoje.
greatG parašė:
Sveikos ☺️ kas gimdete Antaklanyje ar reikia tureti savo stalo irankius ir puoduka? Ar duoda siuos daiktus? Kraunuosi lagamina ir sarase yra sie dalykai tai nezinau…
Neturejau savo puodelio ir kitu dalyku. O privacioi palatoj buvo mazas saldytuvas
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai