2018.02.12 20:13 (prieš 8 m.)
Gaikunas parašė:
Na as ir klausiau ejau i skyriu pas akuseres bet kai tau iskart siulo duot misinuka ar saldintos arbatos tai nzn ir dar soske duot ir dar pasako jei noriu zindyt tu…
cia kaip pakliusi pas ka paklaust...
ir kiek pati busi pasikauscius ziniom..
man su pirma dukra pasake, kad ner pas mane pieno, tai vat galvoj ir nebebuvo.. ir nemaitinau beveik... o antrakart ta pati gydytoja ta pati pasake, o as jai atgal - dar paziuresim ir va 4 men maitinu pati ir nei kalbos ner apie pieno trukuma...
bet siaip, pries 4 men, kai pagimdziau antraja, skambino is AGN administracijos ir klausinejo ar gavau pagalbos del zindymo pries 2 metus, kai gimdziau pirmaja. matyt AGN irgi eina link kudikiui palankios ligonines
as dvi pagimdziau, niekas man misinuku nekiso, niekas i akis nelindo su savo pagalba, ja gavau, kai paprasiau ir visus kartus buvo tikrai viskas OK
ir beje, tiek pirmam, tiek antram skyriuj
jei norima jau suuuuper didelio paskatinimo del zindymo, tai yra VGN, bet ten apie gimdymus tiek prisiskaiciau, kad man zindymas pasirode jau mano reikalas dometis, nes pagimdyt norejos ne taip baisiai, kokiu istoriju prisiklausiau