edimsate parašė:
kur pirkote lovyte? labai grazi? su kojelem ji?
Su ratukais
gimines atidave, ji didesne nei standartines, 140*70, tai dvynukams ilgiau uzteks
edimsate parašė:
kur pirkote lovyte? labai grazi? su kojelem ji?
Su ratukais
gimines atidave, ji didesne nei standartines, 140*70, tai dvynukams ilgiau uzteks
lauryte V parašė:
Mum tas pats sai savaite pradejom atostogaut jau tai taip keistai.. sakiau galeciau dirbt dar pora sav bet neleido nei vyras nei seima... bet taip keistai sedet nam…
taspats ir man as jau men. kaip atostogauju nera ka veikti isvis namie
liudmos mintys kyla o dar oras uz lango nelabai leidzia kazkur iseiti tai kyja tai vejas kelios dienos tik geros buvo
geriau buciau ejusi i darba tai ten nera kada galvoti ir skustis gyvenimu
aptari abo reikalus kolegu problemas ziurek kad laikas eiti jau namo
namie valgyti padaryti susitverkyti, dar i parduotuve ir miegoti kazkokia daugiau uzimta jautiesi
o cia sedi namie viena ir liudna darosi
na nieko kai atsiras mazylis neleis mums mamytems tada liudeti
jakute1 parašė:
O man toks klausimelis iskilo, kaip aprengti vaika is ligonines pasiimant?liepos menuo gana silta buna, bet gal vistiek reiktu kokia siltense striukyte?
Jei bus vėsu (+15 ar pan) turiu iš sesės pasiskolinusi naujagimio kombinezoniuką - toks kaip treningas su pamušalu medvilniniu. Tą patį naudojau, pirmąjį parsiveždama, tik tada dar ir pūkinio kombinezono reikėjo, nes buvo žiema. O šiap turiu medvilninį megstuką. Priklosiu pleduku, jei bus vėsiau.
jakute1 parašė:
O man toks klausimelis iskilo, kaip aprengti vaika is ligonines pasiimant?liepos menuo gana silta buna, bet gal vistiek reiktu kokia siltense striukyte?
as pasiemiau siaustinuka,ir sliaustinuka,koinytes tokias nestoras ir pleduka ai dar plona kepuryte ir viskas
vilmukas22 parašė:
o man kitokiu klausimu kilo gal kas zinote,per kiek laiko is londono i lt atkeliauja siuntinys mikriuku gal kas bent panasiai zinote,sekmadieni vakare isvaziavo is …
Labas,jeigu sekmadieni vakare iskeliavo,jau siuntinuka vakar turejai gaut,na siandien ryte jau veliausiai...
Tik cia dar neiasku,kaip jie tas siuntas dalina..Pabandykit pasiskambint jei kontaktus turit.
Ohoho parašė:
Labas,jeigu sekmadieni vakare iskeliavo,jau siuntinuka vakar turejai gaut,na siandien ryte jau veliausiai...
tai va kad dar negavau,irgi laukiu o numeriuko nturiu nes ne as samdziau ir pinigus mokejau echhh tas laukimas ten juk atvyksta mano joriuko ratai keturi
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai