vaida. parašė:
jus galit tvarkyti del vaiko, nereikes tada taip ilgai laukti
esu girdejus kad nesciai bunant labai greitai viska sutvarko
vaida. parašė:
esu girdejus kad nesciai bunant labai greitai viska sutvarko
vaida. parašė:
kaip tik greiciau sutvarko kai pasigimdai![]()
tai matomai klaidingos infor as cia prisiskaicius
kartais taip vikas atsibosta visos tos nesamones noris viska mest...
sakiau vyrui nekarta kad seniai galejom issiskirt sakau turetum inde seima ir nesuktum sau galvos
bet pyksta kai taip sakau amzina meile man prisiekineja
vaida. parašė:
kaip del vaiko? paskambinus pasakyti kad noriu tuoktis, bet gal butu galima greiciau, nes mes jau ir vaika turim? cia kalbejai del vestuviu pagreitinimo, vizoz ar abieju?
ryna parašė:
tai matomai klaidingos infor as cia prisiskaicius![]()
kartais taip vikas atsibosta visos tos nesamones noris viska mest...
![]()
![]()
sakiau vyrui nekarta kad seniai galejom issiskirt sakau turetum inde seima ir nesuktum sau galvos
bet pyksta kai taip sakau amzina meile man prisiekineja
![]()
pagal ta istatyma mes galim reikalaut kad vyras gyventu su mumis, ale vaikas turi teise gyventi su abiem tevais, kad juo rupintus ir pan,pagal tai duoda leidima,maniskiam dabar dave 6 men kad susirasti darba (pries tai dirbo nelegaliai),o dabar gruodzio 15 einam i migracija, jei tures darba ir mes visi turesim sveikatos draudima ir negausim jokiu pasalpu is valstybes tai tada gaus 5 metams, vien del to negaliu susitvarkyti cia tevu pinigu,metus laiko gauciau 300 eu uz vaiko prieziura... tai dabar tvarkysiuos tik pinigus uz vaika 180 eu iki 18 metu. siaip praejom viska su tais dokais ir puikiai suprantu ka tas reiksia,kazkas baisaus,nesinori net atsimint
matai del tu vestuviu yra toks dalykas kad tau jas butina legalizuot lt,bet lt tau neleis to daryti nes jis neturi leidimo (pati norejau pradzioj ta daryti). Draudimas butinas manau tik pas mane vokietijoje, nes cia be draudimo tu jokiu doku nepasidarysi,cia pakvaise del to draudimo,netureti sveikatos draudimo yra baisus nusikaltimas. vien del to jam nedave 5 metam nes neturejo draudimo,bet manau cia tik vokietijoj taip
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai