vėtrungė7 parašė:
Mes namie.kepam knäckebröd,tai yra vyras kepa,man labai skanu![]()
Tai tvarkykites ismokas lt, tik tada nestumo pazymejima lt taip pat turi isduot, o ir issiregistruot is lt tada nereik, as taip dariau
vėtrungė7 parašė:
Mes namie.kepam knäckebröd,tai yra vyras kepa,man labai skanu![]()
Tai tvarkykites ismokas lt, tik tada nestumo pazymejima lt taip pat turi isduot, o ir issiregistruot is lt tada nereik, as taip dariau
vėtrungė7 parašė:
aciu merginos, jus kaip visada nuraminote!kaip ir laukiu kraustymosi, viskas nauja, salis man patinka, bet ir daug rupesciu, baisoka
![]()
aš manau jums nereikia nerimauti. Juk vyras švedas,vietinis kaip sakant.
viskas bus gerai.
į kur tiksliai kraustotės?
dar klausimas dėl įdomumo.
kiek maždaug išleidžiat maistui per mėnesį? suprantu,kad klausimas gan keistas,atsakymai tik abstraktūs galimi. bet tiesiog įdomu. mūsų pirmasis mėnesis čia. maistas už lt mano akim brangesnis.
Sriubytė parašė:
aš manau jums nereikia nerimauti. Juk vyras švedas,vietinis kaip sakant.viskas bus gerai.
Mes max 4000 kr isleidziam, ne ekologiskai valgom, bet normaliai
Sriubytė parašė:
aš manau jums nereikia nerimauti. Juk vyras švedas,vietinis kaip sakant.viskas bus gerai.
i Malme
labai geras klausimas, nes jis vienas tarp topu tarp mane neraminanciu klausimu
nu brangiau aisku viskas nei LT, bet vyras man sako taip, brangiau, bet ne viskas ir ne taaaip baisiai. As tikiuosi isleist 400 eur/menesi dviems zmonems
o ar is Lietuvos ka nors siunciates?
as kolkas tik galvoju vaistu nusipirkt ir kosmetikos, ta kuria naudoju...
vėtrungė7 parašė:
o ar is Lietuvos ka nors siunciates?
as kolkas tik galvoju vaistu nusipirkt ir kosmetikos, ta kuria naudoju...![]()
Cia brangiau vaisiai ir darzoves, visa kita daugiau maziau panasu, as apie maista.
Is lt perkuos vaistus, nes cia nera to, ko man reikia vaistineleje-gelomyrthol, viburcol, pataisu sporos ir dar keli vaikams skirti dalykai
vaistus geriausia pirkti Lenkijoj, dar pigiau bus
pas juos visko to pacio yra + sio to daugiau. O kainos kartais ir 3 kartus mazesnes.
siaip yra Svedijoj ir daug pigesniu dalyku, pvz suris, kava, sokoladas, skalbimo priemones ir pan.. ai ir dar visokie nesveiki dalykai - cipsai, coca cola, sveriami saldainiai (su daznom akcijom) ir pan.
saulelyte parašė:
vaistus geriausia pirkti Lenkijoj, dar pigiau bus![]()
pas juos visko to pacio yra + sio to daugiau. O kainos kartais ir 3 kartus mazesne…
ahą. nesveiki dalykai tikrai pigiau.
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai