Hettera parašė:
Jūs galit tikėti galit netikėti, bet hormonų tyrimas man yra neatliktas ir gyd. net neužsiminė apie tokį tyrimą. Aš pasikliauju juo, matyt jis mano, kad nereikia ☺…
Gydytojų yra įvairių, vieni numoja ranka į hormonų tyrimus, kiti, netyrę pratekamumo, atlieka vieną IUI po kito. O išsitirti hormonus moteriai bent kartą per porą metų yra labai normalu. Kraujo rodiklių juk plika akimi nesimato, o jiems sutrikus, nors išoriškai moteris gali atrodyt sveikų sveikiausia, problemų kils. Merginos kalba apie lytinių hormonų tyrimus, kuroe atliekami 2-5 ciklo dieną. Jų yra ne vienas - LH, FSH, TTH, E2, PRL, TESTO ir PRG (PRG tiriamas ir 7 d. po ovuliacijos ir parodo, ar ji vyko). Kainos yra įvairios, priklausomai, kur darysit. Jei poliklinikoje savo - pigiau, gal 30-45 eurai už visus, jei kitur laboratorijoje - brangiau, bet ten patekt paprasčiau ir pan. Dar svarbus AMH hormonas, jis parodo kiaušidžių rezervą ir pasufleruoja dėl stimuliacijų gydytojui. O šiaip - merginos, skaitykite temą, čia rasite daug daugiau informacijos, nei sugalvotumėt ką tik prisijungusios paklaust
kiekviena čia surašome savo patirtis ir žinias, žinutės jau iškart visoma adresuotos, lieka tik perskaityt