2022.07.26 22:07 (prieš 4 m.)
Kunigai yra nekvalifikuoti liesti mano vaikų, ar net pažiūrėti į juos per bet kokį atstumą. Net nesvarsčiau jokių krikštynų - tūkstantis mano bučinių kasdien yra visas išganymas, kurio jiems reikia.
Aš neminėsiu tūkstančių istorinių atvejų, kiek bažnyčia prisidirbusi žiaurumų prieš vaikus. Joks čiut gyvo popiežiaus atsiprašymas nėra net paliečiantis paviršiaus to, kas buvo pridirbta (kaip pvz naujausias vizitas pas Kanados indėnų sutraumuotas kartas - na ką tu ten atsiprašysi - žmonių gyvenimai jau sunaikinti).
Ir nėra jokių įrodymų, kad visokių smurto formų nebėra dabar.
Nes šiaipjau yra visdar įrodymų, kad bažnyčia visdar smurtauja prieš vaikus ir instituciškai, ir pavieniui, slepia savo iškrypėlius nuo teisėsaugos ir bando išvis viską slėpti, nes saugo savo reputaciją. Jų bėda ta, kad vaikai kadanors užauga, o šiais laikais žmonės turi balsą, ir gali jį išsakyti labai plačiai - netgi visam pasauliui. Vat ir pradėjo spaustis šimtmečiais slėpti pūliai.
Čia į temą - krikštynos:
Aš nesakysiu, ką būčiau padarusi tam kunigui, mamos vietoje. Visų pirma - aš nebūčiau atsidūrusi toje situacijoje išvis. Nes - parašiau aukščiau kodėl.